Uke 1

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 5.januar

Liverpool nærmer seg et kjøp av MK Dons sin unge midtbanespiller Dele Alli. MK Dons-manager Karl Robinson innrømmer at han har diskutert noen av sine beste unge spillere med Brendan Rodgers.
Mirror

Lille er villige til å gi slipp på den 28 år gamle spissen Salomon Kalou om noen hoster opp £2.5M. Liverpool og Tottenham er interesserte.
Mirror

Arsenal og Liverpool følger med på situasjonen til Lille-spissen Salomon Kalou. Den tidligere Chelsea-spissen har lenge blitt linket til en retur til England.
Sky Sports

Rapporter fra Italia tyder på at Napoli akter å gi Barcelona kamp om signaturen til Pepe Reina når låneavtalen med Liverpool er over. Serie A-klubben forbereder et bud på rett i underkant av £5M for å sikre seg keeperen på permanent basis. Barcelona, Arsenal og Atletico Madrid kan imidlertid komme til å by mer for spanjolen.
Il Mundo Deportivo 

Både Liverpool og Cardiff City er interesserte i Nuneaton Towns 21 år gamle nederlandske keeper Kelle Roos.
De Gelderlander

Lørdag 4.januar

Luis Suarez har en utkjøpsklausul på £70M i sin nye kontrakt med Liverpool. Anfield-klubben ønsket at klausulen skulle lyde på £100M, men måtte gå med på et kompromiss for at uruguayaneren skulle skrive under den nye avtalen.
Mirror

Cristian Tello kommer ikke til å forlate Barcelona i januarvinduet. Katalanerne har gjort det helt klart at de ikke kommer til å gi slipp på 22-åringen før sesongen er over.
Marca

Liverpool-manager Brendan Rodgers og sjefsspeider Dave Fallows var tilstede på DW Stadium i dag for å følge MK Dons-spilleren Dele Alli. Duoen forlot stadion da 17-åringen ble byttet ut i det 71.minutt i 3-3 kampen mellom Wigan og MK Dons.
MKWEB

Bayer Leverkusens Sidney Sam er ikke interessert i en overgang til Liverpool fordi han ønsker å fortsette karrieren i Tyskland.
Bild

Fredag 3. januar

Liverpool nærmer seg en overgang for Mohamed Salah, ifølge kilder i Sveits. Det er snakk om en overgangssum på £6M.
Cheshire Today

Liverpool intensiverer sitt forsøk på å sikre seg Mohamed Salah fra Basel. Dette skjer etter at et knippe andre europeiske storklubber har begynt å vise interesse for egypteren. AC Milan, Napoli, Valencia, Atletico Madrid og Monaco skal være noen av klubbene som har tatt kontakt med Basel for å diskutere Salah. Liverpool vil trolig legge inn et bud på £9M for 21-åringen en av de kommende dagene.
Metro

Chelsea er klare til å gi slipp på vingen Juan Mata i januarvinduet, men London-klubben gjør det helt klart at spanjolen kun vil bli solgt til en utenlandsk klubb. Dermed er klubber som Liverpool, Tottenham og Manchester United utelukket som Matas nye arbeidsgiver. Paris Saint-Germain, Juventus og Napoli skal være de mest aktuelle klubbene om Mata forlater Chelsea nå.
Daily Express

Raheem Sterling kan bli sendt på lån til Swansea straks Liverpool får hentet Mohamad Salah fra Basel. Forhandlinger om en overgang verdt £8M for egypteren har funnet sted.
Daily Mirror

Brendan Rodgers har gjort Michael Ngoo tilgjengelig for utlån, og MK Dons skal lede kampen om den høyreste 21-årige spissen.
Daily Mirror

Torsdag 2. januar

Liverpool og Queens Park Rangers jakter unggutten Armando Anastasio fra Napoli. 17-åringen er venstreback, og har foreløpig ikke skrevet under på profesjonell kontrakt med Rafa Benítez sitt Napoli. Den italienske klubben ønsker ikke å miste spilleren, og de to engelske klubbene venter på siste nytt om situasjonen i løpet av de neste dagene.
Tutto Mercato

Det påståtte overgangsmålet Ivan Rakitic skal nå være klar for å forlenge sin avtale med Sevilla. Manchester United, Liverpool og Chelsea skal ifølge pressen alle jakte kroaten, som kun har 18 måneder igjen på sin nåværende avtale.
The Mirror

Onsdag 1. januar

Valencia har kastet seg inn i kampen om signaturen til den Liverpool-linkede Barcelona-angriperen Cristian Tello.
Super Deporte

Brendan Rodgers skal være enig med Derby om første opsjon på Will Hughes. Liverpool vil dermed få muligheten til å kjøpe midtbanespilleren når Championship-klubben bestemmer seg for å selge. Wisdom har vært på ungdomslån i Derby, og Liverpool har hatt mulighet til å kalle ham tilbake. Men nå blir backen på Pride Park under andre betingelser.
Daily Mirror

Brendan Rodgers ønsker å signere Chelseas venstreback Ryan Bertrand, men kan få konkurranse fra Everton som vil være ute etter spilleren dersom de selger Leighton Baines.
Daily Mirror

Tirsdag 31. desember

Liverpools håp om å sikre seg Sevillas midtbanespiller Ivan Rakitic svinner etter at Paris Saint Germain har seilet opp som favoritter til å sikre seg kroaten.
Metro

Chelsea, Arsenal og Liverpool er alle ute etter Verona-duoen Juan Iturbe og Jorginho. Den 22 år gamle midtbanespilleren Jorginho har en prislapp på 8 millioner euro. Han har gjort sju mål og står bokført med fire målgivende pasninger på sine første 16 kamper i Serie A. Den 20 år gamle argentineren Iturbe er utlånt fra Porto, men Verona har en opsjon på å kjøpe spilleren etter sesongslutt.
Football Italia

Liverpool skal være optimistiske med tanke på å hente Basels playmaker Mohamed Salah når overgangsvinduet åpner. De røde har fulgt spilleren i noen måneder. Egypteren scoret hjemme og borte mot Chelsea i Champions League. Selv om Brendan Rodgers har antydet at ingen overganger er nært forestående, er det fremgang i forhandlingene om 21-åringen. Salah har scoret 17 ganger på 26 kamper for Egypt.
Daily Mirror

Mandag 30.desember

Cristian Tello er svært nær å forlate Barcelona til fordel for Liverpool i januar. Det er i første omgang snakk om et lån. Spissen har spilt bare ti kamper i La Liga denne sesongen, og har startet bare to av dem.
Marca

Diskusjoner har funnet sted på Stamford Bridge de siste ukene om Chelsea skal prøve seg med et bud på Luis Suarez i januar. Det antydes et verdensrekord-bud på £130M.
Daily Telegraph

Liverpool planlegger et bud på £7M for Udineses ghanesiske midtbanespiller Emmanuel Agyemang-Badu i januar. Brendan Rodgers ønsker å hente inn 23-åringen for å styrke en tynn stall.
Metro

AC Milan vurderer å gi slipp på Mario Balotelli, og skal ha Luis Suarez øverst på ønskelisten som spissens erstatter. Manchester Citys Edin Dzeko skal være et billigere alternativ som den italienske klubben vurderer.
Tuttosport