Uke 11

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 17.mars

Både Leeds, Bolton og Cardiff har fått avslag på forespørsler om å låne Raheem Sterling for resten av sesongen.
Mirror

Brendan Rodgers kommer til å la Suso gå på lån til en Championship-klubb resten av sesongen.
Sunday People

Brendan Rodgers vil få et transferbudsjett på £20M til sommeren, i tillegg til det han måtte generere gjennom spillersalg.
Mirror

Martin Skrtel skal stå høyt på Arsene Wengers ønskeliste når han skal styrke Arsenals midtforsvar til sommeren. Brendan Rodgers vil gi slipp på slovaken om The Gunners hoster opp rundt £13M for ham. Arsenal vil få konkurranse om Skrtels underskrift fra Zenit St. Petersburg.
Sunday People

Fredag 15.mars

Liverpool og Chelsea retter øynene mot Real Madrid-forsvarer Fabio Coentrao. Portugiseren har falt i unåde hos Jose Mourinho, og ser ut til å være på vei bort fra Madrid-klubben til sommeren.
AS

Torsdag 14. mars

Liverpool har blitt oppmuntret til å trappe opp jakten på Kevin Gameiro. Brendan Rodgers uttrykte interesse for Paris St. Germain-spissen i januar, og ønsker å forsøke igjen til sommeren etter å ha fått vite at spilleren er frustrert over manglende spilletid. 25-åringen rapporteres å ha blitt rasende da han ble satt på benken igjen i forrige uke.
Daily Mail

Onsdag 13. mars

Liverpool har tilbudt en rekke klubber i Championship å låne Raheem Sterling for resten av sesongen. Kantspilleren har 23 kamper for Liverpools førstelag denne sesongen, men har de seneste ukene måttet nøye seg med spill for U21. 18-åringen har blitt fortalt at han kan avslutte sesongen på lån i Championship fremfor å sitte på benken i Liverpool. Brendan Rodgers har allerede anbefalt Sterling til Bolton, Brighton og Cardiff. Blackpool er også et mulig alternativ med Liverpool interessert i en overgang for Thomas Ince til sommeren.
Metro.co.uk

Hatem Ben Arfa topper Brendan Rodgers sin ønskeliste til sommeren, sammen med Ashley Williams. Andy Carroll vil trolig bli brukt som lokkemiddel for å sikre seg Newcastle-angriper Ben Arfa.
Daily Express

Ashley Williams, Stefan De Vrij, Asmir Begovic, Thomas Ince, Aly Cissokho og Xabi Alonso er spillere Brendan Rodgers ønsker å hente til sommeren.
Daily Mirror

Tirsdag 12.mars

Liverpool ser ut til å være nær en overgang for Manuel Iturra. Portugiske A Bola og italienske nettstedet Calciomercato hevder at Liverpool mer eller mindre har kommet til enighet med Iturra. Chilenerens kontrakt med Malaga utløper etter sesongen, og playmakeren er ivrig etter å få sikret sin fremtid.
talkSport

Pepe Reina skal fortsatt være et alternativ for Arsenal, når The Gunners starter jakten på ny keeper etter denne sesongen.
Daily Mail