Uke 12

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 24.mars

Xabi Alonso (31) har avslått tilbud om en ny kontrakt med Real Madrid. Liverpool skal stå klare med et tilbud om en treårig avtale tilbake til Anfield, men lønnsbetingelsene til midtbanespilleren kan bli et problem. LA Galaxy og Anzhi Makhachkala skal begge være interessert i å komme med lukrative tilbud.
Daily Star

Østerrisk media hevder at Andreas Weimann (21) hos Aston Villa er et siktemål for Liverpool. Kontrakten til angriperen/vingen løper ut etter neste sesong og han kan være tilgjengelig for £5M.
The Metro

Torsdag 21.mars


Vasco da Gama har bekreftet at deres stjernespiller Dede må selges til sommeren som følge av økonomiske problemer. Private investorer eier 55% av spilleren, mens klubben vil ønske sin del av de £15M en vil forvente å få fra en europeisk storklubb for 24-åringen som er midtstopper for Brasil. Liverpool, Manchester United, Juventus og Benfica nevnes blant de som er mest interessert.
Daily Mirror

Onsdag 20.mars

Juventus har kommet med en ny henvendelse til Liverpool om å få kjøpe Luis Suarez. Serie A-klubben er i diskusjoner med spissens agent om en overgang til 30 millioner euro (£25.6M).
Daily Mail

Tirsdag 19.mars

Liverpool har kastet seg inn i jakten på Celtics midtbanespiller Victor Wanyama. Brendan Rodgers har fulgt 21-åringen nøye, og er klar til å legge inn et bud til sommeren. Kenyaneren er mest vant med å spille i en ankerrolle på midtbanen, men kan også opptre som midtstopper. Begge Manchester-klubbene, Arsenal, Everton og Sunderland har også fulgt Wanyama denne sesongen. Afrikaneren har ett år igjen av sin kontrakt med Celtic, og den skotske klubben vil trolig forlange rundt £10M for spilleren.
Daily Mail