Uke 13

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 31. mars

Liverpool vurderer en overgang for Swansea-keeper Michel Vorm. Det hersker usikkerhet rundt Pepe Reinas fremtid, og Liverpool skal være villige til å lytte til bud på 30-åringen.
Sunday Telegraph

Brendan Rodgers skal være interessert i å hente Xabi Alonso tilbake til klubben. Han ønsker £8,5M av Liverpools eiere til å hente midtbanespilleren.
The Mirror

Brendan Rodgers vil være fristet til å selge Luis Suarez dersom det kommer inn et bud på £40M.
Daily Star

Fredag 29. mars

Både Liverpool og Manchester United prøver å sikre seg stortalentet Patrick Roberts.
Han ble 16 år i forrige uke og har spilt for Fulhams U18-lag denne sesongen. Fulham har en proffkontrakt liggende klar allerede ettersom de verdsetter spilleren høyt. London-klubben er beredt til å avslo bud på £1M.
Goal.com

Tottenham og Liverpool skal begge være interessert i Fenerbahces senegalesiske spiss Moussa Sow (27).
- Det er mye prat. Jeg er lykkelig i Fenerbahce, og jeg tenker ikke på å dra. Alle vet imidlertid at jeg ønsker å spille i Premier League en dag. Hvis Liverpool kommer med et formelt bud og klubben min aksepterer det, vil jeg være glad for å spille i England, sier Sow til den tyrkiske TV-kanalen TRT.
Daily Star

Torsdag 28.mars

Den offensive midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan (24) skal være identifisert som et transfermål for Liverpool til sommeren. Shakhtar Donetsk kan være villig til selge spilleren fra Armenia for rundt 15 millioner euro (£12,7M).
SportBox.ru

Onsdag 27.mars


Etter å ha blitt kåret til årets unge spiller i Football League sist helg uttalte Tom Ince at det ville være fantastisk om han kunne gå til en klubb som Liverpool, men at ingen overgang var nære. Brendan Rodgers skal imidlertid fortsatt ha 21-åringen på sin ønskeliste. Liverpool var sist sommer ikke villig til å betale £6M for en spiller hvor man har en klausul om at 35% går til Anfield den dagen Ince går fra Blackpool og til en annen klubb.
Daily Mirror

Mandag 25. mars

Liverpools sies å være i markedet etter en ny keeper etter ustabile opptredener fra Pepe Reina denne sesongen. Den mexicanske sisteskansen linkes til Anfield. 27-åringen skal være tilfreds i Ajaccio, men avslører at Liverpool har forsøkt å signere ham tidligere.
- Jeg kjenner bare til det som noen ganger har blitt nevnt i pressen. Jeg har hørt i Mexico at det er en slags interesse fra Liverpool, men jeg må la ting skje. Ajaccio blir bedre for hver dag. Vi føler at vi gjør en riktig jobb i 1.divisjon. Jeg føler meg meget bra, både profesjonell og sportslig. Fysisk sett er jeg også meget bra. Jeg er fornøyd med laget. Det ordner deg på rette måten, og laget viser fremgang, uttaler Ochoa.
Mediotiempo/Daily Mirror