Uke 22

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 2. juni

Liverpool har lagt inn et offisielt bud på Sporting Lisboas midtstopper Tiago Ilori. Budet lyder på 4,2 millioner euro pluss ytterligere 800000 euro i prestasjonsrelaterte bonuser. Den portugisiske storklubben ønsker imidlertid 7 millioner euro, men er beredt til å forhandle med Premier League-klubben.
O Jogo

Brendan Rodgers forbereder et bud på £6,5M for Sunderlands keeper Simon Mignolet. Liverpools manager er på utkikk etter en ny sisteskanse for å erstatte Pepe Reina. Stokes Asmir Begovic har også vært på radaren til Anfield-klubben, men Mignolet skal nå være keeperen de ønsker seg. Rodgers har fått grønt lys av eierne til å legge inn et formelt bud.
Sunday People

Lørdag 1. juni

Liverpool har uttrykt interesse for Romas kontroversielle spiss Pablo Daniel Osvaldo dersom Luis Suarez forlater klubben. 27-åringen scoret 17 mål på 29 kamper for Roma i 2012/13.
Caughtoffside.com

Rafael Benítez ønsker å hente både Daniel Agger og Martin Skrtel til Napoli, og Serie A-klubben kan komme til å by £13M til sammen for duoen.
CalcioMercato

Barcelona-spissen David Villa vurderer tilbud fra Arsenal, Liverpool og Tottenham. Ifølge sport.es skal den mestscorende spilleren for Spanias landslag gjennom tidene ha besluttet at hans fremtid ligger et annet sted enn hos Barcelona. 31-åringen retter nå øynene mot en overgang til Premier League.
Daily Mirror

Fredag 31. mai

Real Madrid står klare til å tilby Luis Suarez en fireårskontrakt verdt £140000 i uken. La Liga-klubben har tro på at de kan få tilslaget på 27-åringen for £20M pluss den spanske spissen Jose Callejon (26).
Daily Mirror

Liverpool øyner Udineses Luis Muriell som er erstatter for Luis Suarez. Spissen scoret syv mål på 29 Serie A-kamper forrige sesong.
Daily Express

Torsdag 30. mai

Liverpool skal ha lagt inn et bud på £3M for Christian Atsu fra Porto. Det er ventet at representanter fra LFC vil forhandle med Porto de nærmeste dagene om 21-åringen som for tiden er opptatt med landslagsspill med Ghana. "Jeg har et år igjen av min kontrakt med FC Porto, men som gutt drømte jeg alltid om å spille på et høyere nivå og spesielt i England", uttalte Atsu på onsdag. "Hvis jeg skulle få en mulighet til å spille i England er det klart at jeg vil ønske å reise dit." Hvis klubbene skulle bli enig kan det bli aktuelt for Atsu å fullføre avtalen til neste uke.
GHANAsoccernet.com

Arsenal ønsker å forsterke forsvaret, og London-klubben kan komme med en henvendelse på Martin Skrtel i løpet av sommeren.
Daily Express

Newcastle og Liverpool kan komme til å gjenoppta interessen for Bojan Krkic etter at AC Milan har bestemt seg for å ikke beholde Barcelona-spilleren.
TalkSPORT

Onsdag 29. mai

Arsenal og Liverpool skal være interessert i Fenerbahce-spissen Moussa Sow, ifølge spillerens agent Shervin Nikoui. Shervin ankom Tyrkia og var i møte med Fenerbahces administrerende manager Hasan Cetinkaya. Spillerens agent skal ha informert Centinkaya at Arsene Wenger har kommet med en henvendelse på Sow, mens Liverpool har vurdert en overgang for senegaleseren dersom Luis Suarez går. Fenerbahce ønsker å beholde Sow, men må lytte til bud som utløser en utkjøpsklausul på 17 millioner euro.
- Jeg ønsker å spille i England en dag. Liverpool er en drømmeklubb. Alle vilel ha vært glad for det, å score foran The Kop kan være høydepunktet i karrieren, uttaler Sow.
Turkish-football.com/IBTimes.co.uk

Luis Suarez skal være bestemt på å forlate Liverpool. Brendan Rodgers ser seg allerede om etter en erstatter for uruguayaneren. Spissen ønsker å forlate Liverpool for å vinne titler og spille i Champions League. Suarez’ førstevalg er Real Madrid, men er også åpen for å signere for Atletico Madrid.  Spilleren har en utkjøpsklausul på 35 millioner euro i Liverpool.
AS/Guillem Balague 

Liverpool skal ha kastet seg inn i kampen om Sevillas kantspiller Jesus Navas. Manchester City og Borussia Dortmund er også å være interessert.
Marca

Tirsdag 28. mai

Liverpool og Arsenal har lagt inn et bud på 15 millioner euro for den offensive midtbanespiller Clement Grenier (22). Clement scoret syv mål og hadde fem målgivende på 28 kamper for Lyon sist sesong.
L'Equipe

Andy Carroll kan komme til å avslå en overgang til West Ham for å kjempe for sin fremtid i Liverpool. Klubbene skal være enige om en overgangssum, men spissen vurderer å fortsette karrieren på Anfield.
- Det har ikke fungert for Andy i Liverpool, men han reiste dit med store forventninger og er ikke klar til å kaste inn håndkleet ennå. Han trivdes i West Ham, men føler at han har noe ugjort på Anfield, uttaler en kilde.
Goal.com

Liverpool er interessert i spissen Romelu Lukaku, men Chelsea skal være skeptiske til å la ham gå til en hovedrival.
Express & Star

Mandag 27. mai

Det rapporteres fra Portugal at Liverpool ligger foran Tottenham og Swansea i kampen om signaturen til Diego Capel. Kantspilleren kan komme til å forlate Sporting Lisboa grunnet klubbens økonomiske problemer.
TalkSport

Genoas midtbanespiller Juraj Kucka er smigret over å bli linket til Liverpool.
- Det er gode nyheter. Jeg har lest det på Internett. Jeg har ikke snakket med min landsmann Martin Skrtel, og jeg har ingen planer om å gjøre det. Jeg foretrekker å ha føttene på jorden. Jeg er Genoa-spiller, så jeg må tenke at jeg kommer til å spille i Genoa neste sesong. Men jeg kan forestille meg hva det ville ha betydd å bære Liverpool-trøyen, uttaler Kucka.
Dennik Sport