Uke 23

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 9. juni

Nyopprykkede Cardiff vurderer å legge inn et bud på Liverpool-vingen Oussama Assaidi.
Wales Online

Liverpool forbereder et bud på Gremios Matheus Biteco, etter at han har imponert i Toulon-turneringen. De røde har fulgt den unge brasilianeren siden 2012. Den defensive midtbanespilleren fyller 18 år denne måneden.
Sambafoot

Fredag 7. juni

Liverpool har satt en prislapp på 14 millioner euro på Martin Skrtel, og Napoli viser interesse for slovaken.
International Business Times

Liverpool har tapt drakampen om det svenske stjerneskuddet Zacharias Faour. Manchester City har sikret seg spissens underskrift. I tillegg til Liverpool ønsket også Chelsea, Arsenal og Juventus å kjøpe 15-åringen som City har betalt £400 000 for. Malmø-spilleren flytter til Manchester når han runder 16 år i januar.
Manchester Evening News

Torsdag 6. juni


Norwich City har forhørt seg om Jonjo Shelvey. Liverpool skal kreve mellom £5-8 millioner for midtbanespilleren.
Daily Mail

Liverpool vurderer et bud på Carlos Tevez. Argentineren har kun ett år igjen av sin kontrakt med Manchester City, og kan være tilgjengelig for £8 millioner. En utfordring vil bli angriperens høye lønnskrav, på £200,000 i uka. Det er ventet at han vil avvente en avgjørelse om sin fremtid til han har fått pratet med Citys nye manager.
Mirror

Liverpool og Tottenham kjemper om underskriften til Twente-vingen Nacer Chadli. Juventus, Borussia Dortmund og Shakhtar Donetsk skal også være ute etter 23-åringen som har ni landskamper for Belgia.
Talksport

Carlos Tevez har bare ett år igjen av sin kontrakt med Manchester City, og Liverpool vurderer å legge inn et bud på £7M for angriperen.
Goal.com

Onsdag 5. juni

Andy Carrolls overgang til West Ham kan bli stoppet av spillerens ønske om lønnsforhøyelse. Kraftspissen har i dag en lønn på £80 000 per uke, men ønsker £100 000 i uka for å skrive under på en permanent avtale med London-klubben.
Mirror

Tirsdag 4. juni

Liverpool er nær ved å sikre seg Valencias 16 år gamle midtbanespiller Pedro Chirivella.
Vavel Espana

Nyrike Monaco ønsker å forsterke forsvaret sitt med Liverpool-stopper Daniel Agger.
L'Equipe

Rafael Benitez forsøker å hente Martin Skrtel til Napoli, og Marek Hamsik forsøker å hjelpe til med å overtale sin landsmann.
Corriere Dello Sport

Mandag 3. juni

Pepe Reina skal ha avfeid spekulasjonene om at han skal til Barcelona, og sier at han og familien trives på Merseyside.
Europapress.es

Schalke 04 sitt prisforlangende på stopperen Kyriakos Papadopoulos skal være £20 millioner. Liverpool er ikke interessert i en budkrig på grekeren.
The Guardian

De røde forventer at overgangen for Iago Aspas skal bli fullført denne uka. 25-åringen er ventet til Merseyside for medisinsk test etter at Celta holdt plassen i La Liga etter siste serierunde. Liverpool betaler £7.7 millioner for angriperen.
The Guardian

Andy Carroll ønsker seg helst til Newcastle United, men gamleklubben hans er ikke villig til å matche West Ham sitt bud på £15 millioner.
The Guardian

Dersom Pepe Reina går i sommer vil Brendan Rodgers legge inn et bud på £12 millioner for Sunderland sin målvakt Simon Mignolet.
The Guardian

Liverpool har speidere til Frankrike og Toulon-turneringen for å følge den brasilianske defensive midtbanespilleren Matheus Biteco. Brasil har vunnet sine tre gruppespillskamper i U20-turneringen, og de røde skal finsikte den 17 år gamle Gremio-spilleren.
Sambafoot

Liverpool vil vurdere å by på Christian Benteke dersom Luis Suarez forlater klubben. 22-åringen skal ha ytterligere samtaler om sin fremtid i Aston Villa når han returnerer fra landslagsspill med Belgia. Atletico Madrid, Tottenham, Arsenal, Manchester City og Borussia Dortmund skal også være interessert, men Villa ønsker at spissen signerer ny kontrakt.
Daily Mail