Uke 25

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 23. juni

Liverpool har forsøkt å hente enda en spansk unggutt i Mario Rodriguez, men spilleren valgte Real Madrid selv om de røde ga tilbud om dobbel lønn i forhold til det han får i den spanske hovedstadsklubben.
Marca

Manchester City kan komme til å overraske med et bud på £35M for Luis Suarez. De blå fra Manchester ønsker ikke å imøtekomme Edinson Cavanis utkjøpsklausul på £53M i Napoli, og nyansatte City-manager Manuel Pellegrini vil derfor heller rette blikket mot Liverpool-spissen.
Sunday Express

Liverpool frykter at Real Madrid vil komme inn med et bud på Luis Suarez kort tid før overgangsvinduet stenger.
- Alle husker hvordan Real oppførte seg i 2004, da de kom inn med et meget sent bud på Michael Owen etter en sommer med stadige spekulasjoner. De fikk spilleren for £7M, og det var en brøkdel av hans reelle verdi. Forskjellen er at Michael bare hadde ett år igjen av sin kontrakt, mens Luis har tre. Denne gang føler vi at forhandler fra en sterk posisjon heller enn en svak, og klausulen på £40M i Luis’ kontrakt vil gi klubben rett til å snakke med ham, sier en insider på Anfield.
Sunday Mirror

Brendan Rodgers skal være villig til å skille lag med Jonjo Shelvey og Jay Spearing. Shelvey får gå dersom en klubb byr £7M. Stoke var interessert i Shelvey forrige sesong, men kan ha andre planer under ny manager. Norwich er en mulig ny arbeidsgiver, men prisforlangende skal være for høyt. Rodgers vil selge Jay Spearing for £3M. Hull er interessert, men Bolton, hvor han var utlånt til forrige sesong, ville like å hente ham tilbake.
Sunday Mirror

Lørdag 22. juni

Det rapporteres at Liverpool skal være villig til å betale £8,5M for Cristian Tello. Beløpet er identisk med spillerens utkjøpsklausul. Anfield-klubben må nå overbevise den 21-årige Barcelona-spilleren til en overgang.
Sport.es

Torsdag 20. juni

Liverpool har startet forhandlinger med Gremio for å signere talentet Matheus Biteco ved slutten av måneden. Den 17-årige midtbanespilleren var en del av Brasils lag som vant årets Toulon-turnering. Reglene i Brasil forhindrer spillere å bli solgt til utenlandske klubber før de fyller 18 år. Bitecos fødselsdag er 28. juni, og det er da ingenting som kan forhindre en overgang.
Daily Mirror

Napoli-trener Rafael Benítez planlegger en overgang for Luis Suarez (26) for å erstatte Edinson Cavani (26).
Daily Mirror

Onsdag 19. juni

Fulham ønsker å hente Andre Wisdom på et sesonglangt låneopphold for neste sesong. Liverpool har ingen planer om å selge unggutten, men et utlån skal være i tankene til Brendan Rodgers. Liverpool-manageren ønsker imidlertid å ha Wisdom med på sesongoppkjøringen til de røde.
Mirror

Mandag 17. juni

Ifølge spillerens agent har Liverpool kommet med en henvendelse på Dynamo Moskvas kantspiller Balazs Dzsudzsak. Spilleren er kontraktfestet til den russiske Premier League-klubben frem til 31. desember 2015, og er verdsatt til 12 millioner euro (£10,18M).
- En rekke klubber, inkludert Inter og Liverpool, har kommet med en henvendelse, men jeg kan ikke si noe mer konkret. Balazs har ikke bedt klubben om å la ham gå fordi han føler seg vel på laget og har et godt samarbeid med trener Dan Petrescu. Men alt kan skje, sier agent Jozsef Vorosbaranyi.
fcinter1908/skysports.com