Uke 26

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 30. juni

– Jeg er smigret over interessen fra historiske klubber som Liverpool og AC Milan. Vi får se hva som skjer om kort tid. Jeg må ta et valg. PSG (Paris Saint-Germain) er klubben min, jeg ble født her, og jeg lærte å spille fotball her. Jeg har lyst til å spille for denne klubben hele livet, men det er klart at jeg ikke ønsker å sitte på benken, sier Mamadou Sakho (23). Midtstopperen, som har blant andre Thiago Silva og Alex foran seg i køen i PSG, avslører at det ligger et tilbud klart for ham, men velger ikke å si hvilken klubb som har lagt det inn. – Jeg spilte ikke så mye som jeg hadde håpet på forrige sesong, på grunn av valgene til manageren. Alle spillere ønsker å spille hver uke òg. Det er et tilbud på bordet.
ESPN

Lørdag 29. juni

Liverpool er villig til å la Jonjo Shelvey reise til gamleklubben West Ham i sommer. Samtidig er Swansea og Norwich også aktuelle for 21-åringen.
Daily Mail

Fredag 28. juni

Liverpool har inngått en avtale om å kjøpe Henrikh Mkhitaryan fra Shakhtar Donetsk for €30M (£25M). Midtbanespilleren reiser til Merseyside om noen dager for å sluttføre overgangen. Armensk TV avslørte i dag (fredag) at det var en avtale på plass, men spesifiserte ikke navnet på klubben.
Sport Express

Arsenal er nye favoritter til å sikre seg det Liverpool-linkede Barcelona-talentet Gerard Deulofeu. Tottenham og Chelsea viser også interesse for 19-åringen.
Mundo Deportivo

Angriperen Jose Callejon ønsker seg bort fra Real Madrid, og Liverpool er en av tre klubber som viser interesse. Anfield-klubben vil imidlertid få konkurranse fra Fiorentina og Napoli.
Metro

Anzhi Makhachkala kaprer Henrikh Mkhitaryan foran nesen på Liverpool. Den russiske klubben har lagt inn et bud på hele 35 millioner euro.
Izvestia

Torsdag 27. juni

Liverpool kommer til å by på Paris St. Germain-spissen Kevin Gameiro i løpet av de neste dagene. 26-åringen ser ut til å forlate det franske Ligue 1-mesterlaget i sommer, og hans hjerte er rettet mot Liverpool.
Le Sport 10

Liverpool følger situasjonen til midtstopperen Mamadou Sakho, som nekter å forlenge sin kontrakt med Paris Saint Germian.
Le Sport 10

PSV Eindhoven ønsker å låne Oussama Assaidi fra Liverpool for hele kommende sesong. Brendan Rodgers vil imidlertid foretrekke å selge den 24 år gamle marokkaneren, for å få tilbake de £2.4M han betalte Heerenveen for spilleren i fjor sommer.
Mirror

Swansea ønsker å hente Jonjo Shelvey, men må betale minst £5M dersom de skal sluttføre en avtale. Samtaler om en overgang er i gang mellom klubbene etter at Norwich også har vist interesse. Liverpool har signalisert at de ønsker inntil £8M for 21-åringen, men kan komme til å inngå et kompromiss der de får et grunnbeløp og så ytterligere utbetalinger etter diverse kriterier.
Daily Mail

Liverpool og Tottenham har kommet med en henvendelse på Aston Villa-spissen Christian Benteke. Begge klubbene skal være villig til å gi ham en solid lønnsøkning på de £20000 i uken han har nå, i tillegg til spilletid. 22-åringen har tre år igjen av kontrakten han signerte for 12 måneder siden. Benteke har bekreftet at han kan komme til å kreve en overgang i sommer.
- Hvis Aston villa sier at jeg må bli værende, vil jeg nødvendigvis ikke akseptere det. Jeg vil på ingen måte føle at jeg ikke fikk det meste ut av karrieren min, uttalte Benteke i forrige måned.
Goal.com

Onsdag 26. juni

Aston Villa-manager Paul Lambert vurderer å legge inn et bud på £6M for Stewart Downing. Det største problemet for Villa er spillerens ukelønn på £70,000.
Cheshire Today

Etter Liverpools kjøp av Simon Mignolet viser Arsenal interesse for Pepe Reina igjen. The Gunners har bedt om å bli holdt underrettet dersom Liverpool gjør keeperen tilgjengelig for salg.
London Evening Standard

Pep Guardiola og Bayern München trapper opp jakten på Luis Suarez.
SportsDirect News

Borussia Dortmund akter å gi Liverpool kamp om Henrikh Mkhitaryan. Bundesligaklubben er i ferd med å legge inn et bud på 25 millioner euro for armeneren.
Bild

Både Tottenham og Liverpool er interessert i låne Barcelonas 19-årige angriper Gerard Deulofeu. Den talentfulle kantspilleren er blant Barcelonas mest lovende spillere. Signeringen av Neymar har ført til at han har havnet lengre bak i rekken, og kan derfor være tjent med et utlån.
Daily Mail

Tirsdag 25. juni

Luis Suarez ble enig med Real Madrid om sine personlige betingelser for flere uker siden. Men Suarez vurderer nå andre alternativer, inkludert Manchester City, ettersom Real Madrid har utsatt sitt bud til Liverpool. Carlo Ancelotti må nå bestemme seg for om han vil innfri Suarez sin utkjøpsklausul på 47 millioner euro. Bayern München følger også utviklingen i saken.
Marca

Mandag 24. juni

Liverpool får £2.8M når Tom Ince blir solgt fra Blackpool til Cardiff for £8M. De røde har rett på 35% av overgangssummen for sin tidligere akademispiller ved et videresalg fra Blackpool.
This is Anfield

Barcelona forbereder et bud på Liverpool-forsvarer Daniel Agger, etter at de mislyktes med å hente Thiago Silva fra Paris St Germain.
International Business Times

Cardiff har blitt enige med Blackpool om en overgangssum for Tom Ince, som nesten havnet i Liverpool i januar. 21-åringen har blomstret på Bloomfield Road etter at han kom fra nettopp Liverpool sommeren 2011.
Football365.com

Liverpool er klare til å gjenoppta sin interesse for Eljero Elia, som for tiden er i Werder Bremen. Liverpool viste allerede interesse for spilleren mens han var i Hamburg, men han gikk så til Juvenus. Elia spilte bare fire kamper i sin ene sesong i Italia. Brendan Rodgers har fulgt spillerens utvikling etter at nederlenderen gikk til Bremen for £5M i 2012.
Talksport

Southampton har fått et bud på £12M akseptert for Celtics midtbanespiller Victor Wanyama, og det har ført til at flere andre klubber står klare til å kaste seg inn i kampen om kenyaneren. Brendan Rodgers er blant de interesserte. Ettersom Liverpool har brukt en del penger allerede i sommer og flere spillere er på vei, går han for å selge Jordan Henderson for å hente Wanyama. Spilleren vil være mer fristet av en overgang til Liverpool fremfor Southampton.
Caughtoffside.com/goal.com