Uke 27

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 7. juli

Liverpool har rettet blikket mot Hellas Veronas unge midtbanespiller Jorginho etter at en overgang for Henrikh Mkhitaryan ser ut til å glippe.  Jorginho spilte 41 kamper for Verona i Serie B forrige sesong, og han hjalp klubben til 2.plass og automatisk opprykk til Serie A. 21-åringens prestasjoner har ikke gått ubemerket hen. AC Milan skal være interessert, men ifølge Sportitalias Alfredo Pedulla har Liverpool kommet med et bud på £8M. Verona forventes å ta en avgjørelse om spillerens fremtid i neste uke. AC Milan vil også vurdere om de vil utfordre de helrøde med et bud. Jorginhos kontrakt med Verona utløper i 2016.
insidefutbol.com

Valencia sliter økonomisk, og Liverpool håper derfor å sikre seg Aly Cissokho på billigsalg. De røde skal etter rapportene stå klare til å by £4M for venstrebacken.
Sunday People

Brendan Rodgers har mistet transfermålet Henrikh Mkhitaryan. Nå vil Liverpools manager finne ut om klubbeier John W Henry er beredt til å investere i en spiller over 30 år. Rodgers er interessert i Real Madrids midtbanespiller Xabi Alonso, men £10M for en 31-åring er i mot Henrys filosofi.
Mail on Sunday

Toby Alderweireld har blitt satt i forbindelse med en overgang til Liverpool eller Tottenham i sommer. Nå har Norwich kommet med en henvendelse på spilleren.
- Jeg forstår det slik at de (Norwich) har kontaktet Marc Overmars (fotballdirektør i Ajax). Toby har forlatt treningsleiren til Ajax i Østerrike av personlige årsaker. Jeg har ennå ikke snakket med ham om Norwich. Jeg vet ikke om Toby er interessert i en overgang, uttaler Alderweirelds agent Søren Lerby.
De Telegraaf

Både Arsenal og Chelsea har kommet med henvendelser på Luis Suarez.
Sunday Mirror

Brendan Rodgers står klar til å sende Andre Wisdom ut på lån. Owen Coyles Wigan skal lede kampen om spilleren.
Sunday People

Fredag 5. juli

Swansea har lagt inn et bud på £13.7M for Vitesse Arnhem-spissen Wilfried Bony, men Liverpool, Everton og West Ham viser også interesse for ivorianeren.
Mirror

Liverpool ser ut til å gå glipp av et av sine fremste transfermål i sommer, Henrikh Mkhitaryan. Shakhtar Donetsk er i samtaler med Borussia Dortmund, og armeneren er nær en overgang verdt £21.5M.
The Guardian

Henrikh Mkhitaryan har gitt beskjed til Liverpool-ledelsen om at han har valgt Borussia Dortmund som sin nye klubb, og slutter seg til den tyske klubben i en £20M-overgang. Midtbanespilleren kommer til å skrive under en kontrakt på fire eller fem års varighet med tyskerne.
Daily Mail

Henrikh Mkhitaryan har bestemt seg for å gå til Borussia Dortmund, og er blitt enig med dem om sine personlige betingelser. Overgangssummen er fortsatt et problem.
Bild

En delegasjon for Borussia Dortmund fløy til Donetsk tidligere i dag.
Sky Germany

Henrikh Mkhitaryan er så å si klar for Borussia Dortmund. Klubbene har blitt enige om en overgangssum.
Kicker

Fire Premier League-klubber ønsker å låne Gerard Deulofeu fra Barcelona. Everton og Tottenham er nye favoritter til å få i havn en låneavtale, men Liverpool og Arsenal er også interesserte i 19-åringen.
Daily Mail

Torsdag 4. juli

Luis Suarez er på vei til Chelsea for 40 millioner euro. Avtalen er nesten ferdigforhandlet, og angriperen vil tjene 5,5 millioner euro i året på Stamford Bridge.
AS

Bookmaker William Hill stoppet i går å motta veddemål på at Luis Suarez skal til Arsenal etter at det kom inn mange innsatser på den overgangen. Et klubbskifte virket å være nært forestående.
The Independent

Onsdag 3. juli

Blackburn Rovers ønsker å kjøpe Jay Spearing fra Liverpool. Lancashire-klubben ønsker imidlertid kun å betale et mindre beløp i første omgang, og deretter ytterligere summer om midtbanespilleren innfrir visse kriterier. Brendan Rodgers krever imidlertid £3M for Spearing. Bolton Wanderers er også interessert i Spearing, men kun på en lignende låneavtale som han hadde med Championship-klubben forrige sesong.
Sports Direct News

Tirsdag 2. juli

Liverpool har blitt enig med Shakhtar Donetsk om en overgangssum på £25M for Henrikh Mkhitaryan, og spilleren vil nå reise til Liverpool for å gjennomføre den medisinske testen.
Sport Express

Liverpool har kastet seg inn i kampen om signaturen til Barcelona-spissen David Villa denne sommeren. Villa blir sett på som en erstatter for Luis Suarez.
Metro

Borussia Dortmunds midtbanespiller Ilkay Gundogan kan være et alternativ dersom Liverpool ikke lykkes med å få fatt i Henrikh Mkhitaryan. 22 år gamle Gundogan har også vært linket til Arsenal og Manchester United etter at han imponerte i Champions League for Dortmund.
Sports Direct News

Mandag 1. juli

Barcelona trapper opp sin interesse for Pepe Reina, nå som Confederations Cup er over. Målvakten er overflødig i Liverpool etter kjøpet av Simon Mignolet, og Anfield-klubben er villige til å la ham gå til Barcelona for rundt £8M.
Mirror

Crystal Palace-manager Ian Holloway er villig til å betale £5M for Liverpools midtbanespiller Jonjo Shelvey. London-klubben virker mer villige enn Swansea til å innfri Anfield-klubbens prisforlangende. Holloway kontaktet Liverpool i dag, mandag. Palace håper å få lov til å snakke med Shelvey i løpet av de kommende dagene. 
Mirror

Liverpool har krav på halvparten av pengene når Blackpool selger Thomas Ince. Anfield-klubben kommer til å tjene rundt £4M på Blackpools slag av Ince til enten Cardiff eller Swansea. Sistnevnte har nå matchet Cardiffs bud på cirka £8M. Liverpool har krav på 50% av overgangssummen ved et videresalg fra The Seasiders.
Mirror

Nyopprykkede Crystal Palace har kommet med en forespørsel til Liverpool angående Jonjo Shelvey. Norwich, West Ham og Swansea viser også interesse for 21-åringen, men ingen av klubbene har lagt inn konkrete bud ennå. Liverpool verdsetter spilleren til rundt £7M.
Daily Mail

Vitesse Arnhem er den fjerde nederlandske klubben som viser interesse for Oussama Assaidi. Fra tidligere er det kjent at Feyenoord, Twente og PSV Eindhoven vurderer vingen som et transfermål i sommer.
Voetbal International

Liverpool kan komme til å kapre overgangen til Tom Ince fra Blackpool til Cardiff. The Seasiders har akseptert et bud fra Cardiff, men Liverpool har frem til i ettermiddag å matche dette budet på rundt £8M.
Blackpool Gazette

FC Twente er foreløpig den siste nederlandske klubben til å ønske Oussama Assaidi på lån. PSV Eindhoven og Feyenoord skal også være interessert.
Algemeen Dagblad

Wigan viser interesse for Jay Spearing. Midtbanespilleren ble kåret til årets spiller i Bolton, hvor han var på lån forrige sesong, men sies å være overflødig på Anfield.
Daily Mail