Uke 29

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 21. juli

Liverpool og Tottenham skal begge ha Roberto Soldado i kikkerten, men Valencia er lei av ryktefesten rundt sin spanske landslagsspill. Derfor har de ifølge klubbpresidenten satt deadline – hvis ingen betaler klausulen på 25 millioner pund for 3. august, selges han ikke til noen denne sommeren.
Mirror

Fredag 19. juli

Til tross for kjøpene av Iago Aspas og Luis Alberto, ønsker Liverpool fortsatt å styrke angrepsrekka. Hatem Ben Arfa fra Newcastle er derfor satt på radaren igjen, og Liverpool skal ha gjort en forespørsel for noen dager siden. Franskmannen har kontrakt med klubben fra Nordøst-England frem til juni 2015, men han spilte bare 16 Premier League-kamper fra start forrige sesong. Han har tidligere spilt for Lyon og Marseille.
L’Équipe

Både Liverpool og Tottenham ønsker å hente brasilianske Bernard fra Atlético Mineiro til England. Premier League-duoen skal stå klare til å knive om den kortvokste 20-åringen, som kan koste over 200 millioner kroner. Men de er ikke alene om å jakte på underskriften til stortalentet. Også Porto, Shakhtar Donetsk og Borussia Dortmund vil reservere et trøyenummer for unggutten som debuterte for A-landslaget til Brasil forrige sesong.
Daily Mail

Torsdag 18. juli

Rafa Benítez og Napoli vurderer et bud på Pepe Reina, om de ikke skulle få tak i Queens Park Rangers sin målvakt Julio Cesar. Brasilianeren har vært linket til Serie A-klubben på et sesonglangt utlån.
Daily Star

Liverpool-vingen Oussama Assaidi har slitt med spilletid på Merseyside, og nå er andre klubber sitt snitt til å hente marokkaneren. Feyenoord, som er villig til å legge 2,4 millioner pund på bordet, er mest interessert i 24-åringen. ”Jeg håper vi får en avtale snart. Assaidi er en spiller som kan spille i forskjellige posisjoner. Vi får bare vente og se om dette er mulig”, sier Feyenoord-manager Ronald Koeman.
Daily Express

Dersom ikke Barcelona klarer å hente Paris Saint-Germain sin brasilianske midtstopper Thiago Silva denne sommeren, skal Daniel Agger være katalanernes soleklare andrevalg.
Mundo Deportivo

Arsenal og manager Arsene Wenger skal være klar til å øke sitt bud på Luis Suarez til £40M, og dermed teste klausulen i kontrakten til søramerikaneren. Real Madrid skal ha insistert på at de ikke ønsker å betale mer enn £25M for Suarez, noe som ikke er i nærheten av hva Liverpool kan tenke seg å akseptere. Arsenal skal også ha Wayne Rooney og Gonzalo Higuain i kikkerten, men Luis Suarez er førstevalget.
Daily Mirror

Celta Vigo er i samtaler med Dani Pacheco om en låneavtale for neste sesong, og med muligheter for permanent overgang til neste sommer.
Daily Mail

Onsdag 17. juli

De røde har tidligere vært linket til Kevin Gameiro, spilleren som kan spille i alle tre posisjoner lengst fremme og sliter med å få tid på banen hos PSG. Nå skal man igjen være klar til å vise sin interesse, i konkurranse med Sevilla.
Daily Star

Liverpool er beredt til å komme med et bud på den 20-årige angriperen Alvaro Morata hos Real Madrid. På Anfield tror man at £6M kan være nok til å sikre seg Morata, selv om en ikke kan utelukke at spilleren blir med i en avtale hvor Luis Suarez går andre veien.
Metro

Liverpool har intensivert arbeidet med å beholde Luis Suarez på Merseyside, og nå venter Anfield-klubben bare på at Arsenal skal komme med et ventet bud på 40 millioner pund for den uruguayanske målmaskinen. De røde skal uansett nekte å godta et hvilket som helst bud som er under det de mener han er verdt – og Liverpool verdsetter sin toppscorere høyere enn de 50 millioner pundene Fernando Torres ble solgt til Chelsea for i 2011.
Liverpool Echo

Styreformann i Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge, har fortalt Liverpool at de bare kan glemme å prøve å signere Xherdan Shaqiri fra den tyske gigantklubben i sommer.
Liverpool Echo

Tirsdag 16. juli

Med en ny midtbanespiller i Thiago Alcántara til Bayern München, kan det tyske storlaget være nødt til å tynne ut sin tjukke rekke med midtbanespillere før sommeren er over. Liverpool skal være lutter øre med tanke på Xherdan Shaqiri (21) sin fremtid i storbyen. Den jugoslavisk-fødte sveitseren kostet Bundesliga- og Champions League-mesterne 12 millioner euro for halvannet år siden, men mye tyder på at de likevel krever bortimot 20 millioner pund for den lave ballteknikeren.
Off The Post

Real Madrid skal ifølge rapporter være villig til å gjøre et fremstøt for å sikre seg Luis Suarez denne uka, med et bud på £10M samt den argentinske angriperen Gonzalo Higuain i bytte.
Daily Mirror

Mandag 15. juli

Ajax-manager Frank de Boer har gitt Christian Eriksen tillatelse til å reise mot England dersom han selv ønsker det. Dansken, som har ett år igjen av kontrakten med Ajax, er dermed på vei til Liverpool, ifølge de Boer. "Det er opp til hva Christian ønsker. Hvis han har lyst til å dra til Liverpool, så er det opp til ham", sier de Boer, men han erkjenner at nederlenderne helst skulle sett at Eriksen fortsetter ytterligere noen sesonger i Amsterdam. "Vi forstår at interessen rundt denne spilleren er stor. Og jeg kan også forstå at han ønsker å ta karrieren et steg videre. Jeg kan ikke stoppe ham."
Daily Mail

Arsene Wenger skal være klar til å legge inn et nytt bud for Luis Suarez. Etter å ha fått avslått et tidligere forsøk på £30M skal man nå stå klar med £35M, fra et Arsenal hvor £15M for Andrey Arshavin i 2009 fortsatt er rekordkjøpet. Klubben skal ha blitt enig med de personlige betingelsene for Gonzalo Higuain, og har også vist interesse for Wayne Rooney, men Wenger vil helst ha Suarez.
The Guardian