Uke 31

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 4.august

Luis Suarez og Jackson Martinez hos Porto skal stå øverst på ønskelisten til Tottenham, dersom en overgang verdt rundt £100M for Gareth Bale til Read Madrid blir gjennomført. Med lommene eventuelt fulle av penger kan Loic Remy (QPR) og Erik Lamela (Roma) være aktuelle.
Sunday Times

Rapporter i Spania hevder at Aly Cissokho har firet på de lønnskrav som synes å ende en mulig låneovergang til Liverpool, og at den 25-årige venstrebacken likevel er på vei til Anfield.
Chronicle (Sunderland)

Fredag 2. august


Det blir rapportert at Liverpool er i forhandlinger med Granada om et mulig kjøp av venstrebacken Guiherme Siqueira (27). Brasilianeren med italiensk pass ønsker seg til en større klubb og Real Madrid, Galatasaray og Everton skal også ha ham under oppsikt. En prislapp ventes å ligge på minst £8M.
Daily Star

Daniel Agger sin agent skal ha blitt kontaktet fra en agent som påstår at han representerer Barcelona. Forrige sommer var den spanske ligamesteren ute etter spilleren, men han forble på Anfield.
The Guardian

Fra Arsenal-hold påstås det at Luis Suarez er sint, og fortsatt ønsker seg en overgang til klubben. Spillerens representanter påstår at han ble lovet en overgang dersom en klubb i Champions League kom inn for spilleren.
The Mirror

Onsdag 31.juli

Salomon Rondon hos russiske Rubin Kazan skal være på blokka til Liverpool og kan være en spiller de røde går for dersom Luis Suarez forlater Anfield. Den 23-årige spissen fra Venezuela kostet £8,7M fra Malaga og Rubin Kazan vil ønske å få igjen pengene sine. Borussia Dortmund har også vist interesse.
Marca

Tirsdag 30.juli


Liverpool kan være i ferd med å sikre seg Kyriakos Papadopoulos i en avtale som vil koste de røde £13M. Den unge midtstopperen har vært ute siden november med en kneskade. 
Det forventes at klubbene vil bli enige denne uka, og at Papadopoulos siden vil gjennomføre en omfattende legeundersøkelse 10.august. Dette ifølge spillerens far.
Sport Day (Hellas)

Mandag 29. juli

De røde skal være interessert i den portugisiske midtbanespilleren Paulo Machado. 27-åringen spiller til daglig i greske Olympiakos.
Daily Record