Uke 32

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 11. august

Alessandro Matri har vært i møte med Juventus-direktører og trener Antonio Conte ettersom han har tilbud fra Napoli og Liverpool. Juventus har satt en prislapp på £10,5M for 28-åringen.
Sport Mediaset

Brendan Rodgers ønsker å hente Derby Countys midtbanespiller Will Hughes og utvikle ham til den neste Steven Gerrard. Også Manchester City og Arsenal er interessert. Derby ønsker minst £7M for 18-åringen, men kan være åpen for salg og tilbakelån til en av de store klubbene.
Sunday People

Arsenal ønsker å gjøre Luis Suarez til den best lønnede spilleren i klubben dersom de får hentet spissen fra Liverpool. Det rapporteres fra Uruguay at Arsene Wenger vil gi spilleren en fireårskontrakt verdt £160000 i uken.
Metro.co.uk

Tottenham kan komme til å se mot Luis Suarez når transfersagaen rundt Gareth Bale er løst.  Real Madrid har tilbudt verdensrekordbeløpet £86M for Bale, men Tottenham-formann Daniel Levy ønsker £100M.
Sunday People

Stewart Downing har fått lov til å bestemme sin egen fremtid av Liverpool etter at Newcastle og West Ham har vist interesse. Brendan Rodgers er åpen for å la kantspilleren gå fordi han ikke kan garantere ham førstelagsfotball. Liverpool vil lytte til bud på om lag £6M.
Mail on Sunday

Tottenham har lagt inn et dobbeltbud på £15M for den Liverpool-linkede Ajax-duoen Christian Eriksen og Toby Alderweireld.
Sunday Mirror

Arsenal og Liverpool vil kjempe om Watfords vidunderbarn Ogo Obi. 15-åringen viste meget god scoringsform i Milk Cup i forrige uke. Han ble turneringens toppscorer med ti mål på fem kamper. Watford ønsker å beholde spilleren og har tilbudt ham lærlingkontrakt med en ettårig profesjonell kontrakt.
Sunday Mirror

Torsdag 8. august

«Liverpool kom til meg, og det stemmer at jeg har gått med på en overgang. Nå er det bare opp til klubbene å komme frem til en avtale», sa Cissokho til franske Le10Sport. Ryktene sier at Liverpool kommer til å betale 870 000 pund for å låne venstrebacken med opsjon på kjøp for 3,5 millioner pund senere, men Valencia ifølge Cissokho skal være innstilt på en permanent overgang allerede i sommer, noe som gjør at forhandlingene tar tid. «Vi bør få vite mer denne uka. Hvis ingenting skjer i løpet av den tida, betyr at det at jeg blir værende», sier Cissokho, som samtidig hevder at han trives i den spanske La Liga-klubben.
Daily Express

Arsenal er beredt til å slå den britiske transferrekorden ved å legge inn et bud på £51M for Luis Suarez.
Daily Star

Oussama Assaidi kommer til å slutte seg til Championship-klubben QPR på sesonglangt lån. Kantspilleren hadde også tilbud fra klubber i Nederland og Belgia.
Daily Mirror

Tirsdag 6. august

Brendan Rodgers ønsker å låne Kenneth Omeruo fra Chelsea. Den 19-årige forsvarsspilleren ankom London-klubben fra Standard Liege i januar 2012, men ble umiddelbart utlånt til ADO Den Haag, hvor han tilbrakt de seneste 18 månedene. Han spilte 27 ligakamper forrige sesong.
Daily Mail

Mandag 5. august

Rafael Benítez og Napoli har ikkje gjeve opp å få i stand ein leigeavtale for Martin Skrtel. I fjor måtte slovaken finna seg i å mista plassen sin på laget, og i laurdagens oppkøyringskamp mot Olympiakos var Kolo Touré føretrukken. Hans landsmann Marek Hamsik skal pressa på for at Napoli skal få til ein avtale, og partane diskuterar no moglegheita for at han spelar for klubben som i fjor kom på andreplass i Serie A. Frå før har Rafael Benítez allereie sikra seg Pepe Reina på lån denne sommaren.
La Gazzetta dello Sport

Queens Park Rangers skal ha forhøyrt seg om moglegheita til å få Oussama Assaidi på lån denne sesongen. Vingen har fått lite speletid i Liverpool etter overgangen frå Hereenveen. Klubbar i Nederland skal óg vera interessert i 24-åringen.
Sport Direct News

Liverpool skal ha kasta seg inn i kampen om forsvararen Faouzi Ghoulam. Spelaren skal ha vore på veg til Torino, men no skal dei raude gje italienarane kamp om 22-åringen. Ghoulam spela 26 kampar for St. Etienne i Ligue 1 førre sesong, men skal vera bestemt på å forlata fransk fotball.
Daily Star

Liverpool og Arsenal er interessert i å signere MK Dons 17-årige midtbanespiller Dele Alli. Begge klubber kan komme til å tilby å låne spilleren tilbake for resten av sesongen.
Daily Mirror