Uke 34

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 25. august

Barcelona forbereder en £10M-overgang for Daniel Agger. Liverpool har tidligere avvist antydninger om at et bud på £7M vil være nok til å selge.
Sunday Mirror

Liverpool har lenge vært interessert i Ajax-midtstopperen Toby Alderweireld. 24-åringen har avslått en rekke tilbud i sommer. Han har igjen ett år av sin kontrakt, og vil være tilgjengelig for £6M.
Sunday Mirror

Fredag 23. august

Liverpool akter å ta opp kampen mot AC Milan om Fiorentinas Adem Ljajic. Den 21 år gamle serberen kan benyttes både som angriper og offensiv midtbanespiller.
Daily Express

Liverpool vil legge inn sitt siste og endelige bud på Tiago Ilori mot slutten av transfervinduet. Sporting Lisboa krever å få £8.5M for midtstopperen, men Liverpool skal vegre seg for å gå så høyt. Det skal holdes nye samtaler om en overgang for 20-åringen, og Brendan Rodgers håper at partene kan komme frem til et kompromiss.
Talksport

Mamadou Sakho har gjort det klart overfor Paris St. Germain at Liverpool er den eneste klubben han er interessert i å slutte seg til, og han har bedt sin arbeidsgiver om å la ham gå til de røde. Liverpool har vært i kontakt med PSG for å diskutere en overgang, men deres innledende bud på £8M ble avslått. Anfield-klubben har ikke lagt inn noen flere bud, men 23-åringens agent har meddelt Brendan Rodgers at £12M skal være tilstrekkelig for å få til en avtale. Sakho tjener for tiden £60000 i uken pluss prestasjonsrelaterte bonuser. Liverpool ikke komfortable med å betale en slik lønn, men det antas at Sakho er så interessert i et klubbskifte at han vil gå med på lønnskutt.
Metro.co.uk

Stoke ønsker å låne Oussama Assaidi. 25-åringen er overflødig i Liverpool, og Brendan Rodgers vil trolig ikke stå i veien for en overgang.
Daily Mail

Torsdag 22. august

Liverpool er nær ved å komme til enighet med Derby om en overgang for den unge midtbanespilleren Will Hughes. Anfield-klubben vil la 18-åringen bli i Championship-klubben på lån ut sesongen etter at handelen er i boks.
Independent

Onsdag 21. august

Liverpool har lagt inn et nytt og forbedret bud på Sporting Lisboa-stopper Tiago Ilori.
Mirror

Etter å ha fått avslag på et bud på £10M for Martin Skrtel tirsdag kveld, forbereder Napoli nå et forbedret bud på midtstopperen.
Daily Mail

Brendan Rodgers ønsker å få inn en angrepsspiller til før transfervinduet stenger, og etter at Willian glapp har Liverpool-manageren nå kastet sine øyne på ukrainske Andriy Yarmolenko.
Sporting Preview

Liverpool ser ut til å vinne kampen om høyt ansette Will Hughes. De røde kommer til å tilby Derby £6M for 18-åringen denne uken. Arsenal, Chelsea og Manchester United har alle blitt linket til midtbanespilleren med nesten 50 førstelagskamper. Liverpools sjefsspeider Dave Fallows så Hughes i aksjon for England U21 mot Skottland U21 i forrige uke.
Metro.co.uk

Liverpool-linkede Mamadou Sakho vil foretrekke en overgang til AC Milan selv om Premier League-klubben antas å ligge i tet for å hente forsvareren. 23-åringen har et ønske om å forlate Paris St. Germain.
Express

Liverpool jakter Diego Capel. Liverpool må betale £6M for kantspilleren dersom de skal klare å hente ham fra Sporting Lisboa. Den portugisiske toppklubben har akseptert at Capel er på vei vekk, men er ikke villig til å la spanjolen gå på billigsalg. Capel har bedt om å forlate klubben og ønsker seg til en mer profilert liga enn Primeira Liga.
O Jogo/Tribalfootball.com

Liverpool har nettopp tapt kampen mot Tottenham om Willian. De røde er dessuten interessert i AS Romas Erik Lamela, men den spilleren ser også ut til å havne i Tottenham.
Daily Telegraph

Mandag 19.august

Brendan Rodgers håper å finne ut om han lykkes med sitt £28M-bud for Willian i dag. Liverpool skal være villige til å betale brasilianeren en ukelønn på £100,000.
Mirror

Aly Cissokho blir Liverpools femte nye spiller i sommer, når han fullfører låneovergangen fra Valencia i dag. Venstrebacken gjennomgikk den medisinske testen i går, og skal nå gi Jose Enrique konkurranse om plassen på laget. Franskmannen kan kjøpes permanent for £4M neste sommer.
Mirror

Tottenham-manager Andre Villas-Boas benekter at Spurs har lagt inn bud på Liverpool-linkede Willian.
Talksport