Uke 35

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 1.september

Paolo De Canio håper å hente landsmannen Fabio Borini på lån ut sesongen. Borini skal erstatte Stephane Sessegnon som kan være på vei ut, mens Sunderland tror Liverpool kan være villig til å la Borini komme til dem for å få mer spilletid og også fordi Victor Moses virker å være på vei inn på en låneavtale.
Sunday People

Torsdag 29.august


Liverpool skal ha lagt inn et bud på €23 millioner på Dynamo Kiev-spilleren Andriy Yarmolenko. Ben Smith i BBC melder at Liverpool følger den venstrebeinte 23-åringen.
Sky Italia


 Onsdag 28. august

Liverpool og Ajax er i samtaler om midtstopperen Toby Alderweireld, men har foreløpig ikke lagt inn bud på den belgiske 24-åringen. 
Het Laatste Niuws

Tirsdag 27. august

PSG skal være villig til å selge sin råsterke midtstopper Mamadou Sakho. Liverpool er interessert og spilleren det samme i forhold til å komme til Anfield, men foreløpig er ikke klubbene blitt enige.
TalkSPORT

Mandag 26. august

Real Madrid har innledet samtaler med Liverpool om en overgang for Luis Suarez.
AS

Brendan Rodgers ønsker å låne kantspilleren Victor Moses fra Chelsea for resten av sesongen. Chelsea vil ha £2M av Liverpool i lånesum for 22-åringen, men Liverpool vil forsøke å sikre seg spilleren billigere. Moses tjener £55000 i uken i Chelsea, og Anfield-klubben er svært tilbakeholden med å imøtekomme det. De er likevel håpefulle når det gjelder å få til en avtale ettersom Moses forbereder seg på å forlate London-klubben før overgangsfristen 2. september. Moses har blitt fortalt at Chelsea neppe ønsker å selge, men at de kan låne ut spilleren for en sesong. Spillerens mulighet til spilletid er redusert etter at Chelsea har sikret seg Willian fra Anzhi Makhachkala.
Daily Mail