Uke 38

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 20.september

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Palermo-spissen Abel Hernandez i januar. Anfield-klubben tror de kan få tilslaget på uruguayaneren for så lite som £4M.
Daily Express

Torsdag 19.september

Liverpool følger Will Hughes med stor interesse. Liverpool har hatt sjefsspeider Dave Fallows til stede for å se ham i aksjon. Brendan Rodgers verdsetter Derby-spilleren til £6M, og kan komme til prøve å hente 18-åringen i januar. Liverpool kan være villige til å strekke seg til £10M dersom han slår seg inn på Englands A-landslag den nærmeste fremtiden. Også Everton skal være interessert i Hughes.
Daily Mirror

Liverpool viser stor interesse for den unge sveitsiske midtstopperen Martin Hinteregger. 21-åringen spiller til daglig i Red Bull Salzburg, og har kontrakt med den sveitsiske klubben til 2018.
lfoticker.ch

Onsdag 18.september

Liverpool forbereder et januar-bud på Tottenhams Gylfi Sigurdsson. Brendan Rodgers ivrer etter på å sikre seg islendingen som spilte for ham i hans tid som manager i Swansea, og Liverpool vil trolig komme med en formell henvendelse på Sigurdsson i januar. Tottenham kjøpte islendingen for £8.8M fra Hoffenheim i fjor.
Sport Direct News