Uke 39

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 29.september

Liverpool kan være villig til å by £20M for playmakeren Javier Pastore (24) hos PSG i januar. I så fall kan man på Anfield forvente konkurranse fra rivaler som Arsenal og Chelsea.
Sunday Express

Dersom Atletico Madrid går videre fra gruppespillet i Champions League vil de være lystne på å prøve å sikre seg Philippe Coutinho i januar.
Sunday People

Liverpool ønsker å gi Brendan Rodgers en ny kontrakt, siden de ikke ønsker å risikere at han skal la seg friste av andre klubber. Kontrakten til nordiren løper ut i 2015, men han skal ha beundrere hos Manchester City, Arsenal og Tottenham.
Sunday Mirror

Fredag 27.september


Liverpool skal være klare til å kjempe med Arsenal og Juventus for å sikre seg den 21-årige midtstopperen Martin Hinteregger. Østerrikeren ble en "youtube stjerne" i sommer da han med sitt pålitelige venstreben scoret fra egen halvdel i en treningskamp for sin klubb Red Bull Salzburg, mot Schalke.
Daily Star

Torsdag 26.september

Valencia skal planlegge å prøve å hente Juan Mata tilbake fra Chelsea i januar, etter at spanjolen blir lite benyttet av Jose Mourinho på Stamford Bridge. Arsenal, Spurs, Manchester United og Liverpool har imidlertid alle vist interesse for playmakeren.
Daily Star

Liverpool har tidligere vært linket til den svære spissen hos Anzhi Makhachkala Lacina Traore, og med Anzhi i finansielle problemer ventes man å gjøre et forsøk i det neste transfervinduet. Zenit og CSKA Moskva skal imidlertid også være villig til å grave dypt i pengekisten for å sikre seg mannen fra Elfenbenskysten.
Izvestia

Tirsdag 24.september

Rafael Benitez vil gjøre et nytt forsøk på å hente Martin Skrtel til Napoli i januar.
Talksport

Brendan Rodgers har fått grønt lys av Liverpools eiere til å hente tilbake Xabi Alonso fra Real Madrid i januar. 31-åringen er inne i sitt siste kontraktsår hos den spanske toppklubben, og ser ikke ut til å få noen fornyet avtale. Chelsea og Juventus ønsker seg også playmakeren. Real Madrid ønsker å selge Alonso for £3M i januar, i stedet for å la ham gå gratis til en ny klubb til sommeren.
Metro