Uke 43

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 27.oktober

Flere store klubber følger 18 år gamle Will Hughes hos Derby. Disse inkluderer Manchester City, Manchester United og Newcastle, men spilleren er en supporter av de røde og i tillegg håper en utlånet av Andre Wisdom til Pride Park kan virke positivt inn på en mulig overgang. Derby skal verdsette Hughes til £15M, og håper ved salg i januar på at man kan låne spilleren ut sesongen.
Mirror

Engelske klubber undersøker muligheten for å sikre seg Adrian, etter at angriperen sliter med spilletid for Atletico Madrid som følge av David Villa sin ankomst. 25-åringen kan bli tilgjengelig for rundt £8M og i likhet med Liverpool har Everton hatt sine følere ute.
Daily Star

Torsdag 24.oktober

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Manchester City-spissen John Guidetti i januar. Den 21 år gamle svensken har slitt med skader og sykdom de siste 18 månedene, men er nå tilbake for fullt etter en kneoperasjon i sommer. Manager Manuel Pellegrini har advart spissen om at han vil slite med å spille seg inn på Citys lag, og svensken vil derfor trolig flytte på seg i januar. Liverpool er favoritter til å sikre seg 21-åringen, men Monaco og Trabzonspor vil også være med i kampen om spillerens underskrift. Det ventes at City vil kreve £5M for angriperen som har 18 måneder igjen av sin kontrakt med klubben.
Metro

Onsdag 23.oktober

Lucas Leiva står høyt oppe på listen over spillere som Rafael Benitez ønsker å hente til Napoli i januar.
A Bola

Mandag 21.oktober

Den 20-årige angriperen Stephan El Shaarawy blir stadig linket vekk fra AC Milan. Den italienske angriperen kan bli et transfermål for Liverpool i januar, men klubber som Manchester City og Borussia Dortmund skal også følge situasjonen nøye.
TalkSPORT