Uke 47

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 24.november

Både Liverpool og Manchester United har speidere som følger Dundee Uniteds stjerneskudd Ryan Gauld. 17-åringen serverte fire målgivende pasninger i 4-1 seieren over Partick Thistle i helgen. Dundee United har satt en prislapp på £6M på spilleren. Newcastle og Everton hadde også speidere tilstede for å følge den offensive midtbanespilleren, som også har fanget interessen til Real Madrid.
Mirror

Den 21 år gamle Red Bull Salzburg-stopperen Martin Hinteregger er et transfermål for Liverpool i januar.
SportsDirectNews

Liverpool er en av tre klubber som viser interesse for Burnley-spissen Danny Ings. De to andre klubbene er Fulham og Newcastle. Ings har gjort 14 mål i The Championship denne sesongen, og det hevdes at Burnley vil kreve £10M for angriperen.
Sunday People

Lørdag 23.november

Napoli forsøker å lokke Daniel Agger bort fra Liverpool. Serie A-klubben skal være villige til å betale 29-åringen 4.2 millioner euro i året for å skrive under på en fireårskontrakt med dem.
Gazzetta dello Sport

Torsdag 21.november

Liverpool, Arsenal og Manchester United viser interesse for den unge Barcelona-spilleren Toni Sanabria. Den unge spilleren har debutert for Paraguays landslag, men har fortsatt til gode å slippe til på Barcelonas førstelag. Kontrakten hans skal inneholde en utkjøpsklausul på £2.5M.
Talksport

Onsdag 20.november

Steve McClaren i Derby håper at han kan sikre seg Jordan Ibe på lån fra Liverpool. 17-åringen vil trolig signere en ny kontrakt med Liverpool i neste måned, men får lite spilletid for førstelaget. Fra før er Andre Wisdom på utlån i Championship-klubben.
The Mirror

Real Madrid forbereder et januarbud på Luis Suarez, etter å ha blitt tilbudt å kjøpe spissen av Liverpool. 
Marca

Tirsdag 19.november

Liverpool og Swansea vil kjempe om signaturen til Blackpool-vingen Tom Ince i januar. Ince sin kontrakt med Blackpool løper ut etter denne sesongen.
SportsDirectNews

Liverpool, Arsenal, Tottenham og Manchester United er ute etter Alessio Cerci, men Torino-presidenten ler av ryktene. De fire Premier League-klubbene hadde speidere tilstede som fulgte den 26 år gamle vingen i Italias privatlandskamp mot Nigeria på Craven Cottage i går kveld. Den tidligere Roma-spilleren har gjort åtte mål på tolv kamper for Torino denne sesongen.
Mirror

Napoli planlegger å legge inn et bud på Daniel Agger.
Forza Italian Football

Mandag 18.november

Sergi Roberto har takket nei til henvendelser fra Liverpool og Tottenham. 21-åringen akter å fortsette karrieren i Barcelona.
Sport

Liverpool kommer til å sikre seg Derbys midtbanespiller Will Hughes for £12M i januar. Det gjør Anfield-klubben foran nesen på Arsenal og Manchester United, etter at man har gått med på å innfri Derbys prisforlangende for spilleren.
Daily Express