Uke 48

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Torsdag 28.november

Brendan Rodgers er nær ved å skrive under en ny kontrakt med Liverpool. Rodgers har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt, og Liverpool-ledelsen ønsker derfor å tilby ham en ny langtidskontrakt. Manageren har vært i samtaler med Fenway Sports Group om en ny kontrakt i flere uker allerede. - Jeg forstår det slik at Brendan er nær ved å skrive under en ny kontrakt. Jeg tror klubben ønsker en avtale som er lenger enn fem år, og de håper at alt skal gå i orden i løpet av de kommende ukene, sier en kilde.
SportsDirectNews

Den franske tenåringen Moussa Dembele hos Fulham blir fulgt tett av Liverpool og Manchester United. Den 17 år gamle spissen har imponert på U18- og U21-nivå, og satt på innbytterbenken for Fulham i Premier League-kampen mot Swansea på lørdag.
Mirror

Brendan Rodgers og Liverpool kom med en henvendelse angående Ryan Bertrand (24) i juli, men Chelsea var da ikke interessert i å selge venstrebacken. Rodgers kan komme til å gjøre et nytt fremstøt i januar, overfor en spiller som nylig skrev ny kontrakt på Stamford Bridge men som blir innrømmet lite spilletid. Chelsea ventes å forlange om lag £8M for en eventuell overgang.
Daily Telegraph

Onsdag 27.november

Ifølge Marco De Marchi, agenten til Fabio Borini, jobber man med en mulig låneovergang til en klubb i Serie A, kanskje Inter, fra januar. Liverpool ønsker ikke å selge, og spilleren har avtale om utlån til Sunderland ut denne sesongen, men med bare to starter i nordøst og en drøm om å spille for Italia under VM, arbeides det med å få til en overgang. "Jeg var i hovedkvarteret til Inter for noen dager siden, men det kom ingen formel henvendelse", sier De Marchi til Calciomercato.com. "Hvis ikke situasjonen til Fabio forandrer seg den neste måneden vil vi vurdere muligheten til en retur til Italia da han må ha spilletid før VM. Liverpool ønsker ingen permanent overgang, slik at det fortsatt må være et lån.
Football Italia

Den svenske 17-åringen Valmir Berisha avslører at han har fått tilbud fra Liverpool, Tottenham og Sunderland. Ajax, Milan og Celtic skal også være interesserte i Halmstad-spilleren. - De klubbene som har vist størst interesse er Liverpool, Tottenham, Sunderland, Ajax, Milan og Celtic, avslører Berisha. - Jeg har fått tilbud fra en rekke land. England, Italia, Spania, Tyskland, Nederland og Russland. Jeg har en rekke muligheter. De har alle tilbudt meg kontrakter. Det handler om å velge den riktige. Det er det viktigste nå. Jeg ønsker å gå til en klubb som trenger en spiss, slik at jeg kan få spilletid. Jeg tror ikke jeg vil skrive under for en veldig stor klubb.
Mirror

Liverpool er interessert i Juventus-spissen Sebastian Giovinco. 26-åringen har slitt med en del småskader, og har fått lite spilletid i Torino-klubben av den grunn.
Forza Italian Football 

En rekke toppklubber skal være på jakt etter Kevin Mendez, en ung angriper hos Penarol som imponerte under sommerens U17 VM for Uruguay. Luis Suarez skal ha gitt ham en varm anbefaling til de som styrer på Anfield. Det er ventet at 17-åringen vil ha en prislapp på £3M.
Daily Mirror

Tirsdag 26.november

Både Liverpool og Manchester United skal vise interesse for Arda Turan. Den tyrkiske vingen har ifølge spillerens agent påkalt interesse for engelske toppklubber, og at Liverpool og United er to av dem som følger 26-åringen nøye. Erfarne Turan skrev nylig en ny kontrakt med Atletico Madrid, men avtalen har en salgsklausul på 40 millioner euro (£33M).
Daily Express