Uke 50

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 14. desember

Brendan Rodgers er fristet til å by 12 millioner pund for Basel-vingen Mohamed Salah (21) etter å ha sett ham live i Champions League mot Schalke i midtuka. Liverpool har fulgt med på egypteren i over seks måneder, og Rodgers fløy til Tyskland på onsdag for å se unggutten i aksjon med egne øyne. Basel er klare til å selge, men de ønsker en sum rundt 15 millioner pund for spilleren som kalles «den egyptiske Messi». Tottenham og Manchester United har også fulgt nøye med vingen, i tillegg til Chelsea, som spilleren selv scoret mot på hjemme- og bortebane i Champions League denne sesongen. Salah nettet for øvrig mot både Chelsea og Tottenham i forrige sesongs Europaliga-turnering.
Daily Mail

Fredag 13. desember

Kontrakten til Barcelonas høyreback Martín Montoya (22) løper ut etter denne sesongen. Flere klubber jager signaturen til katalaneren, som har spilt seg til fast plass på Barcelona-laget i Dani Alves og Jordi Albas skadefravær. Liverpool skal ha holdt samtaler med Montoyas agent i november, og Merseyside-klubben ønsker ifølge Daily Mail å hente 22-åringen allerede i januar. Samme avis skriver også at Brendan Rodgers har Derby-talentet Will Hughes (18) på radaren, men Liverpool har ennå ikke lagt inn bud på den unge midtbanespilleren.
Daily Mail

Torsdag 12. desember

Brendan Rodgers tok selv en snartur til Tyskland onsdag kveld for å se Julian Draxler i aksjon for Schalke i Champions League-kampen hjemme mot Basel. 20-åringen, som spiller i 10-er rollen på laget, scoret også åpningsmålet i den avsluttende gruppespillskampen, som tyskerne til slutt vant – og de gikk dermed til sluttspillet etter nyttår. Draxler rakk å spille seg til prisen for banens beste spiller, før han ble byttet ut med skade like etter timen. Arsenal og Chelsea skal også sikle etter signaturen til den lovende, offensive midtbanespilleren.
Daily Mail

Liverpool ser på muligheten til å låne Ola Toivonen for resten av sesongen. 27-åringen kan spille både på midtbanen og i angrep. Svensken vil gi dekning for Brendan Rodgers' skaderammede tropp. Toivonen vil bli fri agent til sommeren da hans kontrakt med PSV Eindhoven utløper. Den nederlandske toppklubben ønsker å sikre seg en overgangssum for spilleren, og vil være beredt til selge i januar. Liverpool skal være ivrige etter å foreslå et mindre beløp for å ta spilleren på lån for resten av sesongen og gi ham muligheten til å spille seg til en langvarig avtale.
Daily Mirror

Onsdag 11. desember

Liverpool kan komme til å forsøke å hente West Hams midtbanespiller Mohamed Diame med Steven Gerrard ute i seks uker. 26-åringen sies å ha en utkjøpsklausul på £3,5M i kontrakten med London-klubben, men spilleren har hintet frempå med at han ønsker seg en ny avtale. Brendan Rodgers tror Diame kan komme inn og styrke midtbanen.
The Guardian

Tirsdag 10. desember
Cruzeiros brasilianske angriper Everton Ribeiro vil vurdere en overgang til Manchester United, men Liverpool er også interessert i 24-åringen som vil koste £10M.
Sky Sports