Uke 51

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 22.desember

Liverpool skal vurdere en overraskende henvendelse til Chelsea angående veteranen Ashley Cole. 33-åringen er ute av laget for øyeblikket og hans kontrakt løper ut etter denne sesongen, og selv om Jon Flanagan nå gjør det bra skal de røde være i markedet etter en ny venstreback.
clubcall.com

Brendan Rodgers skal følge forsvarsspilleren James Tarkowski (21), som de røde kan komme til å møte i FA-Cupen. Tarkowski har en avtale som løper ut etter denne sesongen og Oldham kan se seg nødt til å prøve å cashe inn i januar. De vil ventelig forlange £2M samt minst en reservelagsspiller i bytte dersom Liverpool gjør et fremstøt.
Daily Star

Lørdag 21.desember

Liverpool er ivrige etter å sikre seg Prestons unge midtbanespiller Josh Brownhill. 18-åringen med en fortid i Manchester United har imponert for Preston siden debuten i oktober. Fulham viser også interesse for tenåringen.
Daily Mail

Torsdag 19.desember

Mohamed Zika forteller til egyptisk TV at hans nære venn Mohamed Salah vil slutte seg til Liverpool i januar. Liverpool skal være villige til å betale Basels prisforlangende på 12 millioner euro for egypteren.
101greatgoals.com

Liverpool har hatt samtaler med agenten til Portos defensive midtbanespiller Fernando. Brasilianerens kontrakt med Porto løper ut til sommeren, og flere klubber ønsker å sikre seg spilleren på gratisovergang. Porto har ikke gitt opp håpet om å beholde 26-åringen, men Liverpool har gitt spillerens agent klar beskjed om at de ønsker å skrive en pre-kontrakt med midtbanespilleren i januar.
A Bola

Vi (de spanske spillerne) håper han kan komme hit i januar på lån, det vil være en fornøyelse å spille sammen med ham, sier Michu i Swansea om landsmannen Iago Aspas. "Iago har hatt skader, men han har kvaliteter", fortsetter angriperen om spilleren som har slitt hos Liverpool etter overgangen fra Celta Vigo sist sommer.
Daily Express

Onsdag 18.desember

Napoli har fått et kontant avslag på sitt forsøk på å låne Daniel Agger fra Liverpool for resten av sesongen.
101greatgoals.com

Tirsdag 17.desember

Liverpool har speidere som følger Hamburgs 17 år gamle midtstopper Jonathan Tah. Tenåringen er fast inventar på det tyske U17-landslaget.
SportsDirectNews

Både Liverpool og Arsenal jakter Konstantinos Mitroglou. Den 25 år gamle spissen har vært i storform for Olympiakos denne sesongen. Newcastle skal også være interessert i angriperen.
The Independent

Mandag 16. desember

Den unge spissen Kevin Volland (21) har scoret åtte mål for Hoffenheim i Bundesliga og en rekke toppklubber har begynt å fatte interesse, inkludert Arsenal, Tottenham, Chelsea Manchester United og Liverpool. En ventet prislapp på £12M vil ventelig ikke skremme disse klubbene.
talkSPORT