Uke 52

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 29. desember

Brendan Rodgers håper å signere to forsvarsspillere og en kantspiller på midtbanen i januar. Liverpools manager har satt Sevillas playmaker Ivan Rakitic øverst på sin ønskeliste, men Anfield-klubben skal bare være villig til å betale 1/3 av kroaten utkjøpsklausul på £33M.
Sunday Mirror

Brendan Rodgers ønsker å hente tre spillere i januarvinduet, deriblant en venstreback og en spiss.
Mail on Sunday

Liverpool har ikke åpnet samtaler med Brendan Rodgers om en ny kontrakt. Nordiren vil sannsynligvis vente til slutten av sesongen før han begynner forhandlinger om en forlengelse av avtalen. Rodgers har 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt, men har opsjon på ytterligere ett år. Begge parter skal være fornøyd med å vente til sommeren med å diskutere nye betingelser.
Sunday Mirror

Torsdag 26.desember
Det er startet innledende samtaler mellom FSG og Brendan Rodgers om en ny avtale som binder manageren frem til 2017. Rodgers vil også sikre seg en solid lønnsforhøyelse.
Daily Mirror

Liverpool er nærme en avtale på £7M for å sikre seg Muhamed Salah fra Basil.
Daily Mirror

Det kan være aktuelt å la Daniel Agger gå på lån til Napoli, og hvor det er avtale en permanent avtale på £8M til sommeren, men bare hvis en kan sikre seg en erstatter først.
Daily Mirror


Tirsdag 24.desember

Real Betis har tatt kontakt i håp om å signere Iago Aspas fra Liverpool. Den spanske klubben tror at Liverpool er villige til å gi slipp på den spanske spissen i januar.
Estadio Deportivo

Liverpool vil legge inn bud på Sevillas midtbanespiller Ivan Rakitic. Brendan Rodgers hadde speidere på plass som fulgte kroaten i 2-1 seieren over Villarreal i helgen. Manchester United, Chelsea og Tottenham linkes også til 25-åringen. Sevilla skal være villige til å gi slipp på spilleren om noen hoster opp £7M.
Metro

Liverpool får konkurranse fra både engelske, spanske og tyske klubber om signaturen til egyptiske Mohamed Salah i januar. Brendan Rodgers har gjort Basel-vingen til et av sine hovedmål på transfermarkedet i januar. Arsenal, Tottenham og Chelsea vurderer også å legge inn bud på spilleren.
- Det er sterk interesse fra Premier League, det er sant, men jeg vil ikke avsløre navn på klubber. Hva sjansen er for at spilleren vil forlate Sveits? Det er ikke mulig å si noe om. Mesteparten av interessen kommer fra England, Spania og Tyskland, forteller Salahs agent Sascha Empacher.
TWW

Mandag 23.desember

Napoli fikk nei på sin henvendelse om lån av Daniel Agger. Det har blitt lite spilletid på dansken i Liverpool den første halvdelen av sesongen, og Serie A-klubben ønsket han på lån ut sesongen. Ifølge lokalavisa Il Mattino skal beskjeden ha vært at et lån ville koste Napoli €2M, i tillegg til en klausul som gjør at Napoli må fornye avtalen i juni.
Il Mattino 

Kontrakten til Xabi Alonso går ut etter sesongen, og klubber som Manchester United, Chelsea og Liverpool skal være interessert. Midtbanespilleren ryktes å tjene £160000 i uka hos Real Madrid.
Daily Star

Arsenal og Liverpool skal følge Pedro hos Barcelona, som ikke har spilt fast på Camp Nou men scoret ekte hattrick i helgen. Spilleren selv sier han trives hos Barca men at han vil vurdere sin situasjon ved slutten av sesongen.
Daily Express

Liverpool er igjen linket til Ryan Bertrand hos Chelsea. Venstrebacken er for tiden bak både Cesar Azpilicueta og Ashley Cole i kampen om en plass på laget.
Daily Mail

Manchester United og Liverpool har vært nevnt i forbindelse med den svære angriperen Lacine Traore hos Anzhi, men det virker som at Monaco kan bli neste stoppested for spissen fra Elfenbenskysten.
Sport-Express