Uke 7

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 17.februar

Wolverhampton ønsker å hente Liverpool-back Jack Robinson på lån. Wolves-manager Dean Saunders ønsker å styrke troppen sin før innspurten i The Championship.
Sky Sports

Lørdag 16.februar

Brendan Rodgers planlegger å selge så mange som sju etablerte spillere for å gjøre plass til nye fjes til sommeren. Det skal dreie seg om Reina, Skrtel, Downing, Enrique, Henderson, Carroll og Coates. Skrtel kan bli solgt tilbake til Zenit St Petersburg for £12M, for å finansiere et kjøp av Swanseas Ashley Williams.
Mirror

Liverpool vurderer Wigan-keeper Ali Al Habsi som et billigere alternativ enn Stokes Amir Begovic, når de vurderer å hente ny keeper til sommeren. Pepe Reina ønsker seg hjem til Spania, men Stoke forlanger £15M for Begovic. Ali Al Habsi vil trolig bli solgt om Wigan rykker ned denne sesongen.
Daily Mail

Brendan Rodgers vurderer et kjøp av Swanseas midtstopper Ashley Williams til sommeren. Jamie Carragher legger opp, mens det hersker usikkerhet rundt Liverpool-fremtiden til Sebastian Coates og Martin Skrtel. Dermed kan Rodgers bli nødt til å handle så mange som tre nye midtstoppere kommende sommer. Coates ser ikke ut til å ha tillit hos manager Rodgers, mens Skrtel er ønsket av sin tidligere arbeidsgiver, Zenit St. Petersburg.
Liverpool Daily Post

Fredag 15.februar

Liverpool har identifisert Spartak Moskva-spissen Emmanuel Emenike som et transfermål til sommeren. Den 25 år gamle nigerianeren har vært en hit i den russiske serien etter overgangen fra Fenerbahce i 2011. Emenike har kontrakt med Spartak til 2016, og det vil antagelig kreve et bud på over 12 millioner euro å kjøpe ham fri fra den avtalen.
Izvestia

Torsdag 14.februar

Trioen West Bromwich, Everton og Liverpool viser interesse for Leeds-forsvareren Sam Byram, og kan komme til å forsøke seg med bud på den 19 år gamle høyrebacken til sommeren.
Express & Star

Balazs Dzsudzsak sin agent hevder at Liverpool mislyktes med et bud på den ungarske vingen i januar. 26-åringen spiller for tiden for Dynamo Moskva, og skal ha vært et alternativ til å hente Tom Ince til Anfield. - Både Inter og Liverpool ønsket å innlemme Balazs i sine tropper, men Dynamo ville ikke gi slipp på spilleren, sier Dzsudzsaks agent Josef Vorosbaranyi.
Metro

Liverpool har forhørt seg om Sampdorias 19 år gamle spiss Mauro Icardi. Angriperen har fem landskamper for Argentina U20, og har gjort 8 mål på 18 kamper for Sampdoria denne sesongen.
Sportsmole