Uke 9

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 3.mars

Martin Skrtel kan være på vei til Zenit St Petersburg til sommeren, og Brendan Rodgers har fortalt Liverpools styre at han ønsker å erstatte slovaken med Swansea-stopper Ashley Williams.
Sunday People

Stoke planlegger å legge inn et bud på Jonjo Shelvey til sommeren. Brendan Rodgers skal være villig til å lå midtbanespilleren gå om en klubb legger £7M på bordet.
Sunday People

Lørdag 2.mars

Liverpool ønsker å skrive pre-kontrakt med Keisuke Honda med tanke på en overgang til sommeren. Angrepsspillerens kontrakt med CSKA Moskva går ut til sommeren.
Metro

Liverpool viser interesse for Sunderland-keeper Simon Mignolet, etter at belgierens forhandlinger om en forlengelse av kontrakten med Sunderland har brutt sammen. 24-åringen har to år igjen av sin nåværende avtale på Stadium of Light. Et bud på £10M kan være nok til å hente målvakten til Anfield.
Ladbrokes.com

Mandag 25.februar

Liverpool har antagelig høynet sitt bud på Celtic-forsvarer Efe Ambrose. Glasgow-klubben har innrømmet at det er betydelig interesse for spilleren.
Sports News Ireland

Alexis Sanchez er et transfermål for Liverpool til sommeren, men Anfield-klubben vil få konkurranse fra Juventus om den 24 år gamle Barcelona-spissen.
Talksport

Liverpool viser interesse for Reading-forsvarer Alex Pearce. Den 24 år gamle irens kontrakt med Reading går ut etter denne sesongen.
Daily Mail