Update: Legendekamp i Sarpsborg 29. juni

Husk at neste Liverpoolkamp spilles i Sarpsborg 29. juni! Sjekk mer for billettsalg og sponsorpakker. Liverpool Legends møter et lag sammensatt av fotballveteraner fra hele Østfold på Sarpsborg stadion.

Eigil Olaussen fra Sarpsborg Liverbirds oppfordrer alle røde til å gå innom hjemmesiden: http://liverpoollegends.no/ og sjekke mer info om kampen mellom Liverpool Legends og et veteranlag fra Østfold.

Kampen spilles på Sarpsborg 08s hjemmebane 29. juni.

Til Liverpool.no sier Eigil at billettsalget nå er godt i gang og alle store og små som skal på kamp bør bestille kampbilletter nå!

Det er Sarpsborg Liverbirds som er arrangør av kampen. Det skal også avholdes en fotballskole, være et barnearrangement på Sarpsborg Torg og konsert med «Det Betales» på Vertshuset.

- Alle billetter til alle arrangementer er nå ute, sier Eigil. Husk også fotballskolen vår. Info om "The Liverpool Way"-fotballskole finnes inne på hjemmesiden. Her ligger komplett program for hele helgen. 

Hvilke tidligere Liverpoolspillere som kommer enda ikke helt avklart. Men spillere som Mølby, Grobbelaar, Neal, etc er sikre. Østfold-laget skal plukkes ut av Dag Solheim i samarbeid med Sarpsborg Arbeiderblad, men profiler som Raymond Kvisvik og Per Egil Alhsen er klare. 

Eigil opplyser også at det er noen sponsorpakker igjen. Ta kontakt på email: [email protected] dersom dette er noe for din bedrift?

Hold inntil videre av siste helgen i juni. Dette blir utrolig moro for store og små røde, lover han.