Uten Sturridge og Coutinho i Europa League

Verken Daniel Sturridge eller Philippe Coutinho får spille Europa League for Liverpool denne sesongen. Marc Pelosi, Jordon Ibe og Krisztian Adorjan inn i Europa League-troppen.

Liverpool må klare seg uten Daniel Sturridge og Philippe Coutinho i Europa League denne sesongen. Hver klubb kunne melde på tre nye spillere på A-listen innen 1. februar, og en av disse kunne ha spilt gruppespillskamp i en e-cupturnering for en annen klubb tidligere i sesongen forutsatt at han ikke har spilt i samme turnering for sin tidligere klubb denne sesongen eller for en annen klubb som nå befinner seg i turneringen.

Daniel Sturridge har spilt Champions League for Chelsea, og ville ha kvalifisert dersom Chelsea nå ikke hadde deltatt i Europa League. Philippe Coutinho har spilt Europa League for Inter.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken

Liverpool har ført opp to nye spillere på A-listen: Marc Pelosi og Jordon Ibe. Duoen har blitt tildelt henholdsvis draktnummer 44 og 51.

Krisztian Adorjan er oppført på B-listen og har fått draktnummer 40.

Joe Cole, Nuri Sahin, Danny Wilson, Dani Pacheco og Adam Morgan  som alle har forlatt klubben enten permanent eller på utlån, er alle fjernet fra Europa League-troppen.

A-listen kan maksimalt ha 25 spillere, der åtte plasser er satt av til hjemmeavlede spillere. Det kan ikke være flere enn 17 spillere som ikke er hjemmeavlede. UEFA deler hjemmeavlede spillere inn i to kategorier - klubbtrente og nasjonstrente. Minst fire av de åtte plassene for hjemmeavlede spillere er avsatt til klubbtrente spillere.
 
En klubbtrent spiller er en spiller som uavhengig av alder og nasjonalitet har vært tilknyttet sin nåværende klubb i en periode på tre hele sesonger eller 36 måneder før vedkommende fylte 21 år. Tilsvarende er en nasjonstrent spiller en spiller som uavhengig av alder og nasjonalitet har vært tilknyttet en eller flere klubber tilknyttet samme nasjonale forbundet som sin nåværende klubb i en periode på tre hele sesonger eller 36 måneder før vedkommende fylte 21 år.
 
På B-listen kan hver klubb melde på et ubegrenset antall spillere under 21 år (født etter 1.1.1991) inntil 24 timer før hver kamp. En spiller under 21 år må ha vært i klubben i minst to år for å kvalifisere for B-listen.

Oppdatert Europa League-tropp

Keepere
 1   Brad Jones
 25   Pepe Reina
 42   Péter Gulácsi
 
Forsvarsspillere
 2   Glen Johnson
 3   José Enrique
 5   Daniel Agger
 16   Sebastián Coates
 23   Jamie Carragher
 34   Martin Kelly
 37   Martin Škrtel
 38   Jonathon Flanagan*
 43   Ryan McLaughlin
 45   Stephen Sama*
 47   Andre Wisdom*
 49   Jack Robinson*
 
Midtbanespillere
 8   Steven Gerrard
 14   Jordan Henderson
 19   Stewart Downing
 21   Lucas
 24   Joe Allen
 31   Raheem Sterling*
 33   Jonjo Shelvey
 35   Conor Coady*
 40   Krisztian Adorjan*
 44   Marc Pelosi 
 51  Jordon Ibe

Angripere
 7     Luis Suárez
 11   Oussama Assaidi
 29   Fabio Borini
 30   Suso* 
 36   Samed Yesil
  
*= B-liste
 

Kilde: uefa.com