Utlånt duo på banen

Både Suso og Krisztián Adorján fikk spilletid i sine utlånsklubber tidligere i dag, mens en småskadet José Reina satt på benken gjennom hele kampen da Napoli vant i kveld.

Almería spilte lunsjkampen i den spanske toppdivisjonen denne helga, og laget fra sørøstkysten brukte Suso fra start hjemme mot Espanyol. Og det så lyst ut for laget som kjemper for å holde seg over nedrykksstreken da nettopp Suso skaffet dem et straffespark drøyt halvveis i 1. omgang.

Men midtbanemannen Verza bommet etter å ha måttet ta straffen to ganger på grunn av for tidlige løp inn i feltet, og mer skjedde ikke foran burene til noen av lagene.

Suso ble byttet ut etter 64 minutter.

I Groningens bortemøte med Feyenoord i nederlandsk liga i dag startet Krisztián Adorján på benken. Han ble byttet inn for gjestene i det 77. minutt, men klarte ikke å hindre at Graziano Pellè sin tidlige Feyenoord-scoring ble kampens eneste. Ungareren sitt lag ligger på 6.-plass etter 17 serierunder, med tolv poeng opp til Vitesse på toppen av tabellen.

José Reina satt på benken for Napoli da italienerne vant 4–2 hjemme mot Inter i kveld. Reina har slitt med en muskelskade og stått over de to siste kampene, og Rafael Benítez valgte å spare landsmannen også i aften. Gonzalo Higuaín, Dries Mertens, Blerim Dzemaili, José Callejón scoret målene til laget som innehar 3.-plassen i Serie A.