Valdes fortsetter i Barcelona

Victor Valdes virket å være på vei bort fra Barcelona. Pepe Reina har vært linket som hans erstatter, men nå har Valdes bestemt seg for å bli ut kontraktstiden, til sommeren 2014.

Victor Valdes offentliggjorde tidligere i år at han ikke ville forlenge sin kontrakt med Barcelona. Hans nåværende avtale utløper neste sesong, og derfor trodde man at Barcelona skulle forsøke å selge sisteskansen i sommer for å få en overgangssum for ham. Valdes uttaler nå at han har til hensikt å fullføre kontrakten med katalanerne.

- Jeg skylder supporterne en forklaring på hvorfor jeg ikke skal forlenge kontrakten min. Barcelona har gitt meg alt. Dette har vært mitt hjem i 20 år, men presset på en keeper her er stort, uttaler Victor Valdes på en pressekonferanse ifølge IBTimes.co.uk.

- Jeg er sliten psykisk. Jeg føler at sirkelen i klubben er sluttet i 2014. Det er hva jeg har fortalt klubben. Det handler ikke om penger. Det er en ære at klubben ønsker at jeg skal fortsette, men beslutningen er endelig. Jeg tror klubben har nok tid til å finne en etterfølger.

Spekulasjonene om en overgang for Pepe Reina til Barcelona bør derfor kjølne for en stund. Valdes utelukker imidlertid ikke at Liverpoold keeper kan bli hans erstatter mellom stengene på Camp Nou.

- Reina? Han kjenner klubben. Vi vokste opp sammen her. Han er en nær venn. Han kan spille i en hvilken som helst klubben i verden, og Barca er en av dem.