Vellykket operasjon

Liverpool FC betegner Joe Allens skulderoperasjon i dag som vellykket. Midtbanespilleren vil bli klar for spill igjen etter en rehabiliteringsperiode på 12 uker.

Joe Allen ble i dag operert for skulderskaden som har gitt ham intense smerter når han har spilt fotball. Inngrepet blir beskrevet som en suksess av Liverpool FC. 23-åringen kommer ikke i spill igjen i inneværende sesong, men han vil være klar for innsats når sommertreningen foran 2013/14-sesongen starter.

- Joe Allen ble operert i formiddag. Operasjonen gikk veldig bra, uttaler Glen Driscoll, som er Head of Performance i Liverpool FC, til klubbens offisielle nettside.

- Det er en lettelse for Joe at dette nå er unnagjort. Han har hatt plagene i lang tid. Skulderen har glidd ut av leddet gjentatte ganger. Skulderen har kommet ut veldig lett, og veldig ofte. Derfor var dette inngrepet veldig viktig. Han vil nå være satt ut av spill i 12 uker fra nå av, så skaden vil være leget når pre-season starter, fortsetter Driscoll.

Driscoll forteller at skaden har påvirket Allens spill siden oktober.

- Jeg synes han har gjort det utrolig bra. Alle som har opplevd at skulderen stadig glir ut av ledd vil vite at det er en del smerter involvert i dette. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det vil ha påvirket Joe. Vi var nå kommet til et punkt der skulderen kunne gli ut av ledd bare han gjorde high-five i forbindelse med en målfeiring.

- Når du som spiller vet at dette vil skje, er det ikke kun snakk om smertene som oppstår, men også at du automatisk vil vegre deg i mange situasjoner. Joe har gjort det bra som har klart å spille med denne skaden. Det er flott for ham at han nå har fått dette overstått. Nå handler det om å få ham i form igjen, og så får vi se hvordan det går med ham neste sesong.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.