Vil forsøke å bli mer kreativ

Joe Allen sier at han vil forsøke å bli mer kreativ i sitt spill når han får sjansen på laget igjen etter hamstringskaden.

Waliseren kan være tilbake i Liverpools tropp etter halvannen måned ute med skade når Anfield-klubben gjester Newcastle på lørdag.

- Jeg kan involvere meg mer i det kreative spillet, og forsøke å slå målgivende pasninger. Det er noe jeg må forsøke. Dersom jeg får sjansen til å spille lenger frem på banen, slik jeg gjorde under preseason, er flere scoringer noe jeg også må forsøke å få til, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Dette var noe jeg følte at jeg var i ferd med å få til i Swansea, men som stoppet opp litt for meg forrige sesong. Jeg tror jeg skal klare å bidra mer på dette feltet i fremtiden.

- Jeg er stolt over at jeg kan spille i et par forskjellige roller, men det er den offensive rollen som ligger mest naturlig for meg og som jeg har spilt mest i opp gjennom karrieren min.

- Pre-season gikk ganske godt for meg etter et langt skadeavbrekk etter skulderoperasjonen. Jeg håper jeg kan fortsette å spille på det nivået jeg var på under pre-season.

- Jeg har vært ganske åpen på at fjorårssesongen ikke gikk så godt som jeg hadde håpet på. Det var enkeltkamper og øyeblikk hvor jeg gjorde det bra, men nøkkelen er å bli mer stabil.

- Jeg har snakket med mange om dette. Spillerkolleger sier at slikt ofte skjer når du flytter til en ny klubb for første gang. Det er første gang jeg har opplevd dette. Nå er det et tilbakelagt stadium. Jeg er ett år eldre nå, og er ett år mer erfaren på grunn av dette.