Vil forsøke å hente Deulofeu

Brendan Rodgers vil forsøke å hente Barcelona-spissen Gerard Deulofeu i sommer.

Tony Barrett i The Times hevder at Rodgers vurderer et bud på Deulofeu. En spiller som gjorde 18 mål på 33 kamper for Barcelona B i spansk andredivisjon sist sesong.

19-åringen blir betraktet som et av de største talentene i Spania, men spilleren har likevel små sjanser til å få spille fast førstelagsfotball på Nou Camp med det første.

Deulofeu skal være ivrig på en overgang til en klubb som prioriterer pasningsfotball dersom han forlater Barcelona, og han passer profilen til spillere som Rodgers ønsker å hente til Anfield.

Liverpool vil sannsynligvis få sterk konkurranse om Deulofeu dersom de bestemmer seg for å legge inn et bud på tenåringen. Tony Barrett tror imidlertid at Anfield-klubben har et trumkort i Luis Alberto, som Deulofeu fungerte godt i tospann med for Barcelona B sist sesong.

Barrett skriver ellers at Liverpool er optimistiske med tanke på å få til en avtale med Shakhtar Donetsk om et kjøp av Henrikh Mkhitaryan. Armeneren risikerer bot fra sin klubb etter å ikke ha møtt til preseason-trening.