Vil hjelpe Suarez til å bli toppscorer

Daniel Sturridge håper han kan bidra til at Luis Suarez blir årets toppscorer i Premier League. Spissen ba om å få ta straffespark mot Swansea.

Med en ny fulltreffer mot Swansea er Luis Suarez nå oppe på 18 scoringer i Premier League denne sesongen. Foran seg på listen har han Robin van Persie med 19, mens Michu hos gårsdagens motstander har 15 og er nærmest den nevnte duoen. Daniel Sturridge har scoret fire ganger på dem fem gangene han har vært på banen for Liverpool etter overgangen i januar, og mener han kan hjelpe angrepsmakkeren til å bli årets toppscorer.

- Jeg kan ikke se hvorfor ikke, sier Sturridge på spørsmål fra Liverpoolfc.com om Suarez kan sikre seg gullstøvelen som tegn på at han er mestscorende i ligaen. – Det er 11 kamper igjen og jeg er sikker på at han er i stand til det.

- Jeg vil prøve å hjelpe ham til det, og gi ham sjanser. Det er alltid bra å få individuelle priser som spiller da det er ting du kan se tilbake på etter karrieren og fortelle til barnebarna, at du var toppscorer for den sesongen. Jeg ser sikker på at han har det som et siktemål.

- Steve var veldig snill mot meg og lot meg få ta straffesparket, fortsetter Daniel om det faktum at han kunne avslutte målorgien mot Swansea gjennom å sette ballen i nettet fra 11 meter. – Jeg vil anta at han forsto min smerte.

- Før det hadde keeperen gjort noen gode redninger, på skudd som jeg hadde mellom stengene. Når du treffer mål og keeperen redder, da kan du i grunn ikke gjøre mer. Keeperen gjorde sin jobb, jeg gjorde min jobb, men han hadde overtaket på meg.

- Jeg var derfor heldig som fikk straffesparket av Stevie og er glad for at jeg tok vare på det. Han spurte først Carra, og så spurte jeg ham.

- Det er viktig at alle bidrar med å score og at vi holder buret rent. Det dreier seg ikke om at en skal score alle målene, det dreier seg om laget og å vinne kamper.

- Jeg vil ikke si at min tilbakekomst på laget var årsaken til at vi vant, vi arbeidet veldig hardt, fortjente seieren og spilte som et lag, fortsetter Sturridge om 5-0 seieren mot Swansea.

- Vi har ikke vært kliniske nok foran mål tidligere og det er viktig at vi nå fortsetter å være effektive.