Vil kjempe hardt mot sin gamle klubb

Kole Toure sier at han reiser til sin tidligere arbeidsgiver Arsenal på lørdag med hensikt om å kjempe hardt for at Liverpool skal vinne, og bevise at han fortsatt er en stor spiller.

Kolo Toure spilte 326 kamper og vant mange titler med Arsenal, men har ingen sentimentale følelser når han igjen møter sin tidligere klubb og manager til toppmøte i Premier League førstkommende lørdag.

- Dette vil bli en stor kamp for meg å kunne spille i, sier Toure til Liverpool Echo. – Jeg hadde noen store øyeblikk der og det var en stor del av mitt liv.

- Uten Arsene Wenger ville jeg ikke ha vært her. Han var den som oppdaget meg. Han er en fantastisk manager og ga meg min sjanse til å spille fotball her i landet.

- Nå er imidlertid ikke tidspunktet for å snakke om han. Det er alltid spesielt å reise tilbake dit, men jeg ønsker å vise på lørdag at Arsenal gjorde en feil som lot meg gå.

- Jeg reiser dit for å kjempe, jeg ønsker å vise hva jeg kan gjøre og hjelpe mitt lag, Liverpool, til seier. Det er alt jeg fokuserer på.

- Det vil bli en fantastisk kamp og en god mulighet for oss, jeg kan nesten ikke vente.

- Jeg har ikke sett mange bedre hattrick enn det Luis gjorde mot West Brom, fortsetter Kolo om Luis Suarez. – Både Luis og Daniel er utrolige spillere og det er en stor forståelse dem i mellom. Jeg ville ikke like å markere noen av dem. Det å ha slike spillere i troppen og du trener mot dem hver dag, da gjør det deg bedre.

- Kampen mot Arsenal vil bli vanskelig da de alltid har et sterkt lag med en stor manager, men det har vi også. Vi kan være med å kjempe da vi har mange utmerkede spillere. Måten vi spiller på viser det, dette er en fantastisk klubb.

- For oss er hver kamp en utfordring og det vil bli en stor kamp på lørdag. Vi kommer til å kjempe og å gi alt.