Vil ta cupene

– Målet med overgangsvinduet er å skaffe en perfekt dybde i troppen, sier Brendan Rodgers.

Det gjør at Liverpool kan satse på å komme lengre i cupene, samtidig som de sparker godt fra seg i Premier League, tror manageren. Han er svært innstilt på at forrige sesongs svake prestasjoner skal forbedres.

– Denne gangen skal vi garantert gi ligacupen og FA-cupen et realt forsøk. Vi har en mye bedre tropp til å gjøre det nå.

– Vi hadde en syltynn tropp forrige sesong, forklarer manageren, som trekker frem at det var uvanlig mange unggutter i laget, overfor Daily Mirror.

Nordiren forteller at januarvinduet var grunnen til lagets gode sesongavslutning.

– De spillerne som kom inn (Philippe Coutinho og Daniel Sturridge, journ. anm.) sørget for kvalitet, og det er ingen tilfeldighet at vi ble bedre etter det.

– Vi trenger å forsterke spillergruppa og dybden i troppen, men det gir meg stort håp for sommervinduet. Hvis vi klarer å gjøre det, kan vi starte sesongen ordentlig og være klare til å utfordre.

Liverpool spås å gjennomføre en stor sommerhandel. Den 40-årige sjefen avslørte i går at han er innstilt på å hente inn oppimot fem nye spillere før vinduet stenger.

– Du kan kalle det hva du vil, men det alt handler om dybden. Vi må bare sørge for mer dybde i troppen.

– Jeg ønsker å ha så mange spillere at de kan bli skuffet over at de ikke engang er på benken. For øyeblikket har vi nok ikke den konkurransen (om plassene) vi ønsker å ha.

– Jeg vil ikke ha en kjempestor spillergruppe, men en kjerne på 17 eller 18 spillere som mener de alltid bør spille, i tillegg til et par unge talenter.