Villas-Boas: – Vi må stoppe Suárez

Tottenham-manager André Villas-Boas sier de må fokusere på å stoppe formsterke Luis Suárez dersom laget skal ha mulighet til å vinne kampen mot Liverpool i morgen.

– Han er en spiller som er inne i en fantastisk periode individuelt sett, sier Villas-Boas til pressen før kampen.

Suárez har scoret 1,5 ligamål i gjennomsnitt per kamp siden comebacket mot Sunderland midtveis i september. Det har resultert i 15 fulltreffere så langt – like mange som hele Tottenham laget har produsert i Premier League siden seriepremieren i august.

Les også: Suárez kan bli kaptein mot Spurs

Laget fra den engelske hovedstaden har studert uruguayaneren og skal være forberedt på styrkene hans.

– Han er full av selvtillit. Vi må hele tiden være obs på kvalitetene hans. Han er en spiller som kan vinne kampen helt alene. Så vi er nødt til å passe godt på ham, ikke bare de som serverer baller til ham, sier Villas-Boas, som sikter til pasningsstyrken til blant andre Philippe Coutinho.

– Suárez er en nøkkelspiller for Liverpool og veldig vanskelig å stoppe, legger han til.

Tilbake på vinnersporet

Portugiseren fikk merke presset fra mediene og skuffelsen fra supporterne da laget hans tapte med stygge 0–6 for Manchester City på Etihad i november, men en rekke med gode kamper og seire, både i Premier League og i Europaligaen, har lettet på trykket.

– Vi har kommet oss tilbake, og laget har respondert godt etter det tapet.

Nå satser han på at Spurs-flyten fortsetter i møtet med de røde fra Merseyside.

– Hvis du klarer få en seier mot Liverpool, er vi helt tilbake på riktig spor sammen med topplagene. Det er en stor, stor kamp for oss.

Men han forsikrer seg selv og fansen om det er likevel ikke er krise om det ikke ender med tre poeng på White Hart Lane i morgen ettermiddag.

– Vi vil i så fall ikke være altfor langt unna, selv om vi ikke vinner.