Ville hatt nummer åtte

Nummeret som Lucas gjerne skulle hatt på ryggen er opptatt av kapteinen. Liverpools midtbaneanker har noen kort svar om bl.a. helter og lagkamerater.

I Liverpools kampprogram nylig var det Lucas som ble bedt om å gi svar på noen kjappe spørsmål. Her er noen av svarene:

Om første posisjon på banen
- Jeg pleide å spille i angrep da jeg var gutt, men da vi begynte å spille på gress spilte vi gjerne med to på midten og to mellom midtbanen og angriperne, og jeg var en av de to i mellomrommet.

Om favorittmål
- Trolig for Brasil U18 i en kamp mot Chile. Jeg driblet meg fram til keeperen, og sendte ballen til en side av ham og løp selv rundt på den andre siden, før jeg scoret. For Liverpool vil jeg trolig si langskuddet mot Steaua i Europa League på Anfield i 2010.

Favorittnummer på trøya
- Mitt favorittnummer er 8, men jeg tror ikke jeg har noen mulighet til å få den i Liverpool! Kanskje 88, men 21 er et bra nummer for meg her og jeg vil ikke bytte det nå.

Favorittstadion, utenom Anfield
- Jeg vil si Emirates. Alt der er nytt og pent, og gressmatten er virkelig fin. En stadion av topp standard. En stadion jeg gjerne skulle ha spilt i er Camp Nou. Jeg har bare vært der for å se på, men håper jeg en dag selv kan spille der.

Fotballhelter
- Da jeg var yngre ville jeg ha sagt Ronaldo og Romario, men nå vil jeg også legge til Ronaldinho.

Annen sport
- Jeg liker godt å spille tennis, men skadene har gjort at jeg ikke har fått gjort det særlig ofte.

Annet idol i sport
- Ayrton Senna. Han var en inspirasjon for det brasilianske folk.  Han var virkelig en stor helt i Brasil og det var tragisk at han skulle dø så ung i den forferdelige ulykken.

Favorittfag på skolen
- Matematikk, jeg trivdes med det.

Morsomste lagkamerat
- Flanno (Jon Flanagan) får meg til å le.

Smarteste lagkamerat
- Daniel Agger – en stille person, men når vi er sammen på bortekamper og snakker sammen kommer det fram at han er en intelligent fyr.

Hvem ville du ikke ha blitt stående fast i heisen med?
- Det verste ville trolig ha vært Carra da han sannsynligvis hadde begynt å Krangle med noen! Hvis vi hadde vært borte fra Liverpool er det heller ikke sikkert folk ville ha forstått hva han sa. Det beste ville ha vært Seba Coates, da han er så rolig og tilbakelent.