Vonde minner fra forrige sesong

Newcastlespillerne er revansjelystne etter møtet mellom lagene på tampen av forrige sesong. Da vant de røde 6-0 - uten en suspendert Luis Suarez.

Daniel Agger, Jordan Henderson (2), Daniel Sturridge (2) og Fabio Borini scoret målene da Liverpool vartet opp med en maktdemonstrasjon på St. James' Park i april. Coutinho, som det ryktes nå er tilbake i trening, viste seg som en fantastisk tilrettelegger den dagen. To som ikke har glemt kampen er Newcastle-spillerne Vurnon Anita, Davide Santon og Fabricio Coloccini.

- Vi spiller for manageren, hverandre og for supporterne. Vi fokuserer på den neste kampen, sier kaptein Coloccini som er usikker med en muskelskade.

 

- Forrige kamp mot Liverpool var åpenbart ikke bra for oss, men vi er i bedre form nå. Vi må legge det til side, men vi klarer ikke helt å glemme hva de gjorde mot oss. Nå er det vår tur til å gjøre det mot dem. Jeg tror begge lag er bedre enn forrige sesong. Det kommer til å bli en god og tøff kamp, og en vi ser frem til, sier Anita til ChronicleLive.

 

Davide Santon spilte ikke i oppgjøret i april på grunn av skade.

 

- Resultatet blir med deg lenge. Det var en tøff periode for oss. Vi var i en vanskelig posisjon i ligaen, og måtte vinne. Men vi tapte 6-0 hjemme. Det var veldig tøft, og spesielt for mentaliteten vår, sier italieneren.

 

- Det er over nå. Vi må tenke på denne sesongen. Vi kan kjempe med alle lag, og er ikke redd for noe. Dersom vi kan spille slik vi gjorde mot Cardiff i forrige kamp vil vi ha en sjanse. Vi må sørge for at vi gir 100 prosent. Alle kamper er tøffe, men vi får se hva som skjer. Det er Premier League, så du vet aldri.

 

Newcastles toppscorer er Loic Remy. En spiller som var kraftig linket til Liverpool for et par år siden. Franskmannen står med fem nettkjenninger så langt. Bare Daniel Sturridge har flere med sine seks.