WBA U21 - Liverpool U21 4-2

Liverpool U21 tapte 4-2 for West Bromwich på The Hawthorns i ettermiddag. Joao Carlos Teixeira og Cameron Brannagan gjorde Liverpools mål.

Liverpools lag: Ward, McLaughlin, Smith, Jones, Paez, Roddan (Sama 83), Morgan, Teixeira, Ngoo (Yesil 74), Brannagan, Ibe.
Reserver:  Mersin, Peterson, Lussey

Alex Inglethorpe har gjort fire endringer på laget fra 5-0 seieren over Tottenham. Vi merker oss at førstelagsaktuelle Jordon Ibe er å finne i startoppstillingen, og helt på topp spiller Michael Ngoo sin første kamp etter sitt mislykkede låneopphold i Yeovil.

Flotte spilleforhold på The Hawthorns.

Lloyd Jones skal ha kjent antydning til enn strekk i baksiden av låret under oppvarmingen, men er blitt erklært klar til å starte kampen.

1.omgang:

1.min: Vertene tar avspark i høstsolen på The Hawthorns.

2.min: Brad Smith dytter en motspiller, og WBA får frispark ute ved sidelinja. Lloyd Jones header innlegget unna.

3.min: Rutinerte Dorrans skyter over fra drøye 16 meter. Vertene har flere rutinerte spillere i sin startoppstilling.

4.min: Ibe kommer til dødlinja, men innlegget går over alt og alle.

5.min: Ward er nede og redder et svakt skudd fra Zoltan Gerard.

5.min: Ward må i aksjon igjen, etter en tabbe av Liverpool-kaptein Craig Roddan.

6.min: Ngoo styrer et innlegg fra Brad Smith rett i klypene på Luke Daniels.

7.min: Dorrans skyter seks meter utenfor fra god posisjon like utenfor 16-meteren.

10.min: 0-1 TEIXEIRA. Joao Carlos Teixeira mottar ballen fra Mighael Ngoo, avanserer et par meter før han sender avgårde et hardt og lavt langskudd fra drøye 25 meters hold. WBA-keeper Luke Daniels fomler ballen i mål nede i hjørnet.

12.min: Paez får ryddet unna en brukbar WBA-sjanse.

13.min: Liverpool sliter med å klarere etter at et frispark er slått inn i feltet, men Ward holder etter hvert innlegget fra venstre.

14.min: 1-1 VYDRA. Ballen slås i bakgrom og tsjekkeren Vydra løper fra Liverpool-stopperne, runder Ward og setter ballen i det tomme målet.

16.min: Vydra kommer igjen alene med Ward. Denne gangen setter han ballen i stolpen. Liverpools forsvar henger ikke med på notene.

17.min: WBA får frispark i farlig posisjon like utenfor 16-meteren ned mot hjørneflagget, men forsøket slås rett i muren.

17.min: En WBA-avslutning treffer en Liverpool-forsvarer og er nær ved å utmanøvrere Ward. Corner for vertene.

19.min: 2-1 THORNE. Adam Morgan mister ballen rett utenfor egen 16-meter, og WBA-kaptein George Thorne dundrer et knallhardt skudd ned i nærmeste hjørne bak en sjanseløs Ward.

21.min: McLaughlin på raid. Forserer inn i feltet, men skuddet fra skrått hold treffer en WBA-forsvarer.

24.min: 3-1 ROOFE. Liverpool mister igjen ballen unødvendig. Vydra avanserer og skyter via Paez. Ballen faller rett i beina på en helt ledig Roofe, som setter ballen enkelt opp i lengste hjørne alene med Ward.

25.min: Ibe med en avslutning som Daniels slår til corner, etter godt forarbeid av Teixeira.

28.min: Høyt innlegg inn i Liverpool-feltet, men Vydra bommer på ballen ved bakre stolpe.

29.min: Ngoo med et alt for svakt skuddforsøk fra god posisjon inne i feltet.

30.min: Rutinerte Zoltan Gera har måttet forlate banen i sin første kamp etter 10 måneder ute med skade. Mani O'Sullivan kommer inn som erstatter.

32.min: Ibe med et innlegg som vertenes forsvar får ryddet unna. Forarbeid av Teixeira og Ngoo.

34.min: Dorrans med et langskudd som går rett i fanget på Ward.

38.min: Etter å ha presset en stund får Liverpool frispark like utenfor 16-meteren når McLaughlin blir lagt ned.

38.min: 3-2 BRANNAGAN. Cameron Brannagan stusser Adam Morgans frispark i mål.

39.min: Ngoo er nær ved å tråkle seg gjennom WBA-forsvaret.

40.min: Brannagan med en dupper som ikke går langt unna krysset.

41.min: WBA får klarert et lavt innlegg fra Brannagan som hadde retning Morgan foran mål.

42.min: Dorrans med et nytt skuddforsøk, men Ward er med på notene.

43.min: Thorne feller Brannagan 30 meter fra mål.

44.min: Daniels er nede å holder et skudd fra Ibe som forandrer retning i en WBA-forsvarer.

45.min: Ngoo bommer fullstendig på mål når han får en kjempesjanse fra kloss hold etter en flott pasning fra Ibe.

45.min: WBA-kaptein George Thorne lider samme skjebne som Zoltan Gera. Han er også tilbake etter skade, og må halte i garderoben før første omgang er over. Alex Jones kommer inn.

45+2.min: Roddan handser like utenfor egen 16-meter halvannet minutt på overtid. To minutter er lagt til.

45+3.min: Frisparket går rett i Liverpool-muren.

PAUSERAPPORT:
Et erfarent WBA-lag anført av rutinerte karer som Zoltan Gera, George Thorne, Graham Dorrans og Matej Vydra fullstendig overkjørte det unge Liverpool-laget i startfasen av kampen. Likevel var det gjestene som tok ledelsen mot spillets gang, takket være et langskudd av Joao Carlos Teixeira og dårlig keeperspill av Luke Daniels. Men deretter vartet Liverpool opp med slett forsvarsspill ved tre anledninger, to av disse etter unødige ballmist, og ble hardt straffet. Plutselig sto det 3-1 til vertene, og kampen virket kjørt. Men så ble Zoltan Gera skadet og måtte forlate banen, og etter det dominerte Liverpool begivenhetene. Cameron Brannagan ga gjestene nytt håp når han stussset Adam Morgans frispark i mål, og de røde kunne fort også ha utlignet i sluttminuttene av omgangen. For Liverpool har Joao Carlos Teixeira vært den mest toneangivende spilleren så langt.

2.omgang

46.min: Liverpool sparker i gang annen omgang.

47.min: WBA roper på straffe etter en situasjon med Paez. Det blåses ikke. Kontakten var uansett utenfor 16-meteren.

49.min: Ibe og Teixeira holder lekestue inne i WBA sin 16-meter før sistnevnte skyter utenfor.

51.min. Svakt forsvarsspill av Lloyd Jones gjør at innbytter Alex Jones får sende i vei et lavt langskudd som går like utenfor stolpen. Ward ville ikke hatt sjansen om ballen hadde gått innenfor.

52.min: Brannagan legger corner for Liverpool. Ngoo header fra kloss hold, og Luke Daniels bokser unna til ny corner. God mulighet for gjestene.

54.min: Morgan felles like utenfor 16-meteren etter flott forspill av Ibe.

55.min: Morgan forsøker å skru frisparket i mål. Daniels bokser til corner.

56.min: Teixeira skyter fra drøye 16-meter, via et WBA-bein til corner.

57.min: McLaughlin med viktig takling på Vydra når WBA kontrer.

57.min: McLaughlin må gi corner i en ny duell med Vydra.

59.min: Ngoo skaffer Liverpool en corner etter godt forarbeid av Teixeira.

61.min: Forferdelig møljespill på Liverpools målstrek etter en kjempebrøler av keeper Ward som bommer på et høyt frispark. Gjestene utrolig heldige som ikke fikk et nytt baklengsmål der.

62.min: Brad Smith får gult kort for en felling midt på egen banehalvdel.

64.min: Craig Roddan mot gi corner etter at vertene fant mye rom inne i Liverpools felt.

65.min: Brannagan får en enorm sjanse til å utligne etter godt forarbeid av Ibe, men Daniels redder avslutningen fra kloss hold på fantastisk vis.

66.min: Adam Morgan skyter over.

67.min: Livlige Teixeira drar seg innover langs 16-meterstreken og fyrer løs. Daniels redder det lave skuddet.

68.min: McLaughlin med nok en avgjørende inngripen rett foran Vydra fem meter fra Liverpools mål.

70.min: Ngoo forsøker å tråkle seg gjennom WBA-forsvaret, men lykkes ikke.

71.min: En WBA-forsvarer må ha behandling for en skade.

74.min: Liverpool gjør et bytte. Samed Yesil inn for Michael Ngoo.

75.min: Roofe med en avslutning fra kloss hold som går rett på Ward.

76.min: Brannagan header like utenfor fra sin posisjon ved bakre stolpe, etter et flott innlegg fra McLaughlin.

78.min: Lloyd Jones feller Alex Jones, og får gult kort.

81.min: Ward slår et lavt langskudd fra Dorrans til corner, etter en dårlig klarering av McLaughlin.

82.min: Morgan forsøker å lobbe keeper fra kloss hold, når han heller burde lagt inn til bedre plassert medspiller.

83.min: Sama kommer inn for Roddan.

84.min: Paez feller Vydra. Straffe for WBA.

85.min: 4-2 ROOFE. Roofe setter straffesparket sikkert i mål. Ward går feil vei.

86.min: Vydra skyter over fra god posisjon inne i feltet.

88.min: Morgan skyter like over fra 15 meters hold.

90.min: Brad Smith skaffer gjestene en corner. Sama skyter utenfor etter hjørnesparket. Tre minutter er lagt til.

90+1.min: WBA bytter. Francis inn for D. Daniels.

SLUTTRAPPORT:
Liverpool dominerte andre omgang fullstendig, men klarte aldri å få utligningen de jaktet. Dette takket være en kombinasjon av svakt angrepsspill og godt keeperspill av WBA-keeper Luke Daniels. I stedet kontret vertene til seg et straffespark i sluttminuttene, da tsjekkiske Vydra ble felt av Paez. Roofe konverterte straffesparket og avgjorde kampen. Litt urettferdig kan man hevde, da Liverpool hadde fortjent det ene poenget basert på sin gode andreomgang.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.