Werner, Ayre og Rodgers hyller Gerrard

Formann Tom Werner, administrerende direktør Ian Ayre og manager Brendan Rodgers hyller Steven Gerrard etter at Liverpool-kapteinen mottok «Football Writers’ Association Tribute Award».

Blant gjestene ved prisutdelingen i London var Liverpool-formann Tom Werner, Liverpools administrerende direktør Ian Ayre, Liverpool-manager Brendan Rodgers, tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier, klubbambassadør Ian Rush, Liverpools visekaptein Jamie Carragher og tidligere Liverpool-spiller Gary McAllister.

- Han er en flott fyr å ha på laget, og han har en viktig innflytelsesrik rolle både på og utenfor banen. Det er ingen overraskelse at han har blitt tildelt prisen for å fremheve alt han har gjort for klubben, uttaler Brendan Rodgers om Steven Gerrard.

- Steven har viet sin karriere til klubben. Han er elsket og respektert av lagkameratene, fansen og klubben. Vi er begeistret over å se ham motta prisen, sa administrerende direktør Ian Ayre.

- Det er et privilegium å være på arrangementet der vår kaptein blir hedret for den utrolige karrieren han har hatt, både for Liverpool og landslaget, kommenterte formann Tom Werner.

- Steven er en fantastisk rollemodell for alle som ønsker å få en karriere innen profesjonell idrett. Han opptrer eksemplarisk både på og utenfor banen. Vi er velsignet som har hans talent og lederskap når vi skal ta klubben tilbake der den hører hjemme.

- Kvelden var en anerkjennelse av det han har bidratt med for fotballen i England, ikke bare i Liverpool. Å se den respekten han har og hvor mye han blir beundret i det brede fotballmiljøet viser hvor spesiell han er.

- Hyllestene i kveld fra Gerard Houllier, Gary McAllister og Jamie Carragher var også passende for anledningen.