Werner hyller Carragher

Liverpool-formann Tom Werner hyller Jamie Carragher for lang og tro tjeneste. Scouseren spiller som kjent sin siste kamp for Liverpool på søndag.

Carragher spiller sin 737. og siste kamp for Liverpool på søndag. Neste sesong blir han ikke å finne på banen, men som ekspertkommentator hos Sky Sports.

- Det faktum at han har spilt 16 år for førstelaget til Liverpool sier alt om Jamies profesjonelle holdning. Han er virkelig en ekstraordinær person, og en mann med enorm integritet, uttaler Tom Werner til Liverpool Echo.

- Han elsker klubben så høyt at han alltid setter Liverpool først. Han har vært der i de tunge stundene, og løftet spillerne rundt seg, legger formannen til.

- Han gir alt og lider for laget. Det som har imponert meg mest er hans personlige egenskaper. Han viser et enormt hjerte både på og utenfor banen. Jeg så det i Boston i fjor, da han var der med sønnen sin. Han er en virkelig familiemann.

- Han står også på for lokalsamfunnet på Merseyside, og viser sin generøsitet gjennom arbeidet han gjør via sin stiftelse og alt veldedighetsarbeidet han gjør.

- Jeg snakket med Gerard Houllier under en fotballmiddag for noen måneder siden, og det han sa om Jamie stemmer på en prikk. Han sa at alle kjenner til Jamies arbeidsvilje og hvor fantastisk den er. Men Gerard sa at i tillegg til hans lederegenskaper er hans teknikk undervurdert.

- Han er en forsvarsspiller med et stort talent og en flott karriere. Svært få spillere har en så god karriere som Jamie. Det er også svært sjelden at noen tilbringer hele karrieren i en og samme klubb, og spesielt nå i en tidsalder der lojalitet ikke er det man tar mest hensyn til. Han har vært i klubben siden han var en ung gutt, og jeg vil alltid være takknemlig for det Jamie har gjort.

- Dessverre ser det ikke ut til at jeg får dratt til Liverpool for å se søndagens kamp, men jeg snakket med Jamie da jeg var i England for noen uker siden og takket ham på vegne av alle i klubben for hans utrolige bidrag til Liverpool Football Club.

- Vi håpet at han ville ta en sesong til, men vi respekterer fullt ut hans avgjørelse om å gi seg. Han ønsker å gi seg på topp, og jeg forstår det. Jeg beundrer ham – både på og utenfor banen. Det blir en stor utfordring å skulle forsøke å erstatte ham. Han er en unik type, og det blir umulig å finne noen som er maken.

- Vi ønsker Jamie lykke til i hans nye karriere, og døren vil alltid være åpen for ham i Liverpool. Vi håper virkelig at han kommer tilbake til klubben en dag, for med all hans rutine og kunnskaper vet vi at han har mye å bidra med. Om det blir som trener, analytiker eller noe annet, vil det alltid stå en jobb klar for ham her.