West Bromwich U18 - Liverpool U18 2-3

Liverpool U18 lå under 0-2 borte mot West Bromwich U18, men snudde til 3-2-seier. Seyi Ojo scoret vinnermålet ti minutter før slutt. Kristoffer Peterson og Louis Robles nettet også.

Steve Coopers mannskap dominerte åpningsfasen av kampen, men lå under 0-1 til pause. Kun ett minutt etter sidebyttet hadde West Bromwich doblet ledelsen. Kristoffer Peterson, som ble byttet inn i pausen, reduserte på en god enkeltmannsprestasjon, før Louis Robles brakte balanse i regnskapet. Seieren ble sikret 10 minutter før slutt da Seyi Ojos venstrebeinsskudd fra distanse havnet i nettmaskene.

- Vi er meget fornøyd med prestasjonen. Vårt pasningsspill og posisjoneringsspill var meget bra, sier Steve Cooper til Liverpoolfc.com.

- Vi brukte fire U16-spillere og avsluttet med én U15-spiller, så det var et meget ungt lag. Det var tøft for oss å ligge under 0-2, men spillerne viste flott innstilling med å hente det inn og score tre mål.

U18 har nå syv poeng på de fire første kampene i fase to av U18 Premier League - tre poeng bak lederlaget, men har to kamper mindre spilt.

Liverpool U18 (4-3-3): 1. Firth; 2. Randall (15. Whelan), 4. Cleary (14. Brewitt), 5. Heaton, 3. Hart; 8. Brannagan [kaptein], 6. Burke (12. Peterson), 10. O'Hanlon; 7. Wilson, 9. Robles, 11. Ojo.
Ubenyttede reserver: 13. Fulton, 16. Rossiter.