West Ham i forhandlinger om Carroll

Sam Allardyce sier at West Ham og Liverpool nå forhandler om en mulig permanent overgang for Andy Carroll. Den store spissen er førsteprioritet for West Ham.

Manager i West Ham, Sam Allardyce, ønsker en hurtig avklaring i forhold til om det er mulig å kjøpe Andy Carroll, og han håper at det kan bli en positiv løsning for østkantfolket. Allardyce legger ikke skjul på at Carroll er førsteprioritet for West Ham i det kommende transfervinduet. Liverpool og West Ham ble før spillerens utlånsperiode sist sesong enige om at spissen kunne kjøpes for £17M, forutsatt at Carroll selv gikk med på en avtale. Signaler fra Upton Park har vært at £17M, samt en årslønn nærmere £100.000 har vært for mye å betale, men det er liten tvil om at man nå likevel satser hardt på å prøve å få kjøpt 24-åringen.

- Det er vår målsetning å få til en permanent avtale, bekrefter Sam Allardyce til BBC.

- Forhåpentligvis kan vi få til noe om kort tid. Det er samtaler mellom klubben og Liverpool.

- Vi må gjøre det vi kan, på en eller annen måte, og vi ønsker å finne hurtig ut om det vil bli et ja eller et nei.

- Hvis vi kan starte sesongen med Andy Carroll, da vil vi ha oppnådd noe stort siden med han kan vi bare bli bedre og bedre. Siden kan vi bygge rundt det i forhold til hvordan vi skal bli sterkere til neste år.

- Andy er en spiller som ønsker å trives med sin fotball. Han lever for fotballen og ønsker å spille i hver kamp. Han ønsker å bruke sin fysikk og score så mange mål som han kan, men han arbeider også hardt for laget.

Andy Carroll la opp til West Hams to første mål da de i dag avsluttet sesongen med 4-2 seier mot Reading. Carroll har på sitt utlån fra Liverpool spilt 24 kamper i Premier League for West Ham og scoret syv mål.