WIFI på Anfield

Liverpool FC blir den første klubben i Storbritannia som tilbyr gratis trådløst internett til sine fans på kampdager.

Liverpool FC er i ferd med å installere trådløst internett på Anfield. Nettverket vil bli tilgjengelig kun for hjemmefans, og kan brukes allerede fra og med søndagens kamp mot West Ham.

I den første fasen av utbyggingen av nettverket er det kun de 12 000 tilskuerne på Centenary Stand som vil ha tilgang til nettet. Planene er å utvide nettet til alle tribuner.

Liverpool FC håper ved dette tiltaket å forbedre kampdag-opplevelsen for sine fans.

- Vi kjører vårt nettverk basert på Xirrus-teknologi, noe som betyr at vi kan gi våre fans en tjeneste av høy kvalitet, sier Andrew Robinson, som er sjef for digitale medier og teknologi hos Liverpool FC, i en kommentar til The Next Web.

- Tilgangen til WIFI med høy kapasitet vil oppmuntre våre fans til å bruke sosiale medier som Twitter og Facebook til å dele sine opplevelser med fans som ikke kan gå på kampene, fortsetter han.

For å få tilgang til nettverket må fans foreta en engangs registrering, og kan deretter logge seg inn for hver match via sin mailadresse.

- Vi vil finne ut mer om hvordan fans bruker stadionanlegget og dets fasiliteter, slik at vi kan yte bedre service til dem. Vi vil via det trådløse nettverket tilby kampfakta underveis, informere om tilbud på mat og drikke, gi tilgang til vår online-butikk, og også tilgang til vår bookmakerpartner Paddy Power, avslutter Robinson.