Wilson fortsetter neppe i Liverpool

Danny Wilsons kontrakt med Liverpool utløper etter sesongen, og forsvarsspilleren ser ikke for seg en fremtid i klubben. Han utelukker ikke å fortsette i Hearts.

Danny Wilson kommer trolig til å forlate Liverpool til sommeren ettersom hans kontrakt utløper etter sesongen. Ifølge Liverpool Echo har ikke skotten blitt tilbudt noen ny avtale.

- Det blir vanskelig for meg å ha en fremtid i Liverpool. De har fire midtstoppere som kjemper om to plasser. Jeg har ikke vært i stand til å ta en plass på laget, sier Danny Wilson til BBC.

Liverpool betalte Rangers £2M for Wilson i juli 2010 etter at midtstopperen hadde spilt 26 førstelagskamper. I Liverpool har han figurert kun ni ganger, og han har ikke vært på banen under Brendan Rodgers.

- Jeg har ikke spilt så mye som jeg hadde håpet, men overgangen har vært nyttig. Jeg dro dit for å bli en bedre spiller, og jeg føler at jeg har blitt det.

- Jeg angrer ikke på at jeg forlot Rangers. Jeg tok en avgjørelse, og jeg står ved den. Jeg har spilt mot bedre spillere på trening, spillere som Luis Suarez, og du kan bare bli bedre av det. Nå ønsker jeg bare å få praktisert i kamper.

Danny Wilson er utlånt til Hearts for resten av sesongen. Han har også hatt låneopphold i Blackpool og Bristol City under tiden i Liverpool. I Bristol City ble det bare én opptreden grunnet skadeproblemer. I helgen debuterte han for Hearts i 1-4-tapet mot Celtic.

- Jeg er glad for å få spille kamp umiddelbart. Jeg har ikke spilt mye fotball nylig, så jeg tenker ikke så mye på fremtiden, bare her og nå. Jeg er bare glad for å være her i Hearts. Jeg har fått en mulighet, og jeg må ta vare på den.

Wilson utelukker ikke en permanent kontrakt med den skotske Premier League-klubben.

- Hvorfor ikke? Først og fremst må jeg gjøre det bra. Jeg kan ikke bare komme hit og tenke på at jeg kommer til å være her de neste årene. Jeg må gjøre meg fortjent til det.

Liverpools reservelagsspiss Michael Ngoo er visstnok på en liste Hearts har over mulige lånesigneringer. Klubben kan bare signere U21-spillere frem til sesongslutt, og de er også underlagt restriksjoner hvor de bare kan hente inn en spiller dersom en forlater klubben. Men lønn har blitt frigjort etter at keeper Peter Enckelmans overgang i begynnelsen av januar.

- Michael er en god spiller. Han trenger bare tid på banen. Hvis han kommer hit, vil det være nyttig for Hearts, avslutter Wilson.