Wisdom håper på spilletid

Brendan Rodgers hadde planer om å låne ut Andre Wisdom før transfervinduet stengte, men det ble det ikke noe av. Nå håper forsvarsspilleren at han skal få en del spilletid på Liverpools førstelag.

Daily Mail hevder at Wisdom nær ble lånt ut til Wigan like før transfervinduet stengte, men lånet ble aldri en realitet.

- Det er alltid frustrerende å ikke få spille. Alle spillere, uansett alder, ønsker å spille, sier Wisdom til avisen.

- Du får kanskje ikke så mange muligheter som du skulle ha likt, men når du får dem må du forsøke å ta vare på muligheten på best mulig vis. Forsøke å imponere manageren og alle andre, fortsetter han.

- Jeg er i en stor klubb, og jeg elsker jobben min. Du spiller når du får muligheten. Det ligger hele tiden i bakhodet, og jeg lurer hele tiden på om jeg havner et annet sted eller ei. Jeg er fortsatt Liverpool-spiller, men nå har jeg en kamp i kveld. med England U21. Forhåpentligvis kan jeg og guttene få et godt resultat i den.

Wisdom er blitt utnevnt som kaptein for England U21, og tar med seg alt han har tilegnet seg som Liverpool-spiller inn i den jobben foran møtet med Moldova i kveld.

- Steven Gerrard er en stor kaptein for klubb- og landslag. Jeg er forsvarsspiller og han er midtbanespiller, men det betyr ingenting hvilken posisjon du spiller i. Du kan lære mye av ham, spesielt når du er ung.

- Jeg trener med ham hver dag, og jeg ser hvordan han fremstår og hvordan han løfter laget når klubb- og landslag trenger det. Han har gjort det mange ganger, og det er fint å lære av ham.

- Jeg har ikke spurt ham om tips, men jeg ser måten han løfter laget på, og forhåpentligvis greier jeg å gjøre det samme. Jeg er veldig beæret over å skulle lede et engelsk landslag, uansett nivå, så jeg er glad for at jeg har beholdt kapteinsvervet. Forhåpentligvis kan vi fortsette fremgangen, og gjøre det bra.

- Det er selvsagt hyggelig å høre folk si at jeg har et klokt hode på unge skuldre, og det passer jo bra til etternavnet mitt også, spøker 20-åringen.

- Jeg forsøker å ta alt på sparket, og være så ydmyk som mulig. Jeg forsøker å lære så mye jeg kan fra en spiller som Kolo Toure, akkurat som jeg gjorde med Jamie Carragher som nylig la opp. Du forsøker å plukke opp så mye som mulig hver dag.