Wisdom har signert ny langtidskontrakt

Andre Wisdom har i dag skrevet under en ny langtidskontrakt med Liverpool, bekrefter Anfield-klubben på sine offisielle nettsider.

Andre Wisdom bandt seg i dag til Liverpool FC for lang tid fremover. 19-åringen signerte en ny kontrakt på Liverpools treningsanlegg, Melwood, i morgentimene.

- Det er en stor ære å skrive under en ny kontrakt med klubben, og jeg er veldig glad, uttaler hovedpersonen selv.

- Det var en lett avgjørelse å ta. Så snart jeg ble tilbudt en ny kontrakt, grep jeg muligheten med begge hender, for dette er en stor klubb og jeg ønsker bare å fortsette i Liverpool. Jeg er fornøyd med fremgangen jeg har hatt så langt, og forhåpentligvis kan jeg få ytterligere fremgang i andre halvdel av sesongen og fortsette å spille på førstelaget, legger han til.

- Jeg har fortsatt mye å jobbe med. Det er sterk konkurranse om plassene på laget, og alle ønsker å spille fotball. Jeg håper bare jeg kan fortsette fremgangen og fortsette på den veien jeg har begynt på.

Wisdom har fått sitt gjennombrudd denne sesongen, og har etablert seg i førstelagsdiskusjonen. Han scoret i debuten mot Young Boys i september, og har siden den gang spilt ytterligere 13 førstelagskamper med nummer 47 på ryggen.

- Dette er fantastiske nyheter, og nok et godt eksempel på en spiller som binder seg til klubben og vil være med på det vi forsøker å få til under Brendans ledelse, sier administrerende direktør Ian Ayre.

- Andre er en flott ung spiller, som har forbedret seg mye og har spilt seg inn på førstelaget. Han har bidratt mye, og det var bare rett og rimelig at vi ga ham en ny langtidskontrakt.

- Det er viktig for fremtiden å sikre oss underskriften til talenter som ham, Raheem Sterling og andre. Manageren, eierne og alle har poengtert at nøkkelen er å bygge noe på lang sikt, og unge spillere er en katalysator i så måte. Og ingen mer enn Andre.

- Han har gjort enorme fremskritt det siste året, takket være all den jobbingen han har lagt ned. Manageren har gitt ham en sjanse, og det er viktig at slike spillere binder seg til klubben fremover.

Wisdom føyer seg inn i en lang rekke spillere som har skrevet ny langtidskontrakt med Liverpool siden i sommer. Fra før har både Luis Suarez, Martin Skrtel, Daniel Agger, Suso, Raheem Sterling, Brad Jones og Jonjo Shelvey gjort dette.

Det er forøvrig bare halvannet år siden sist Wisdom skrev under på en ny kontrakt med klubben.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.