Ydmyk toppscorer

Brendan Rodgers mente at man ikke minst fikk se lagspilleren Luis Suarez i dag, etter at 3-1 mot Cardiff betydde nok en overbevisende seier på Anfield og tabelltopp i Premier League.

- En i dag var for meg hvor lite egoistisk han var. Ikke minst gjelder det den andre scoringen, hvor han er helt alene igjennom og det er ikke ofte du ser det. Det viser hvilken lagspiller han er. Jeg synes også han viste stor ydmykhet, da Daniel Agger kom på banen ga han ham armbindet med en gang siden han er visekaptein.

Brendan Rodgers ble ikke svar skyldig da han ble bedt om å finne flere superlativer om Luis Suarez, mannen som ikke bare er toppscorer i Premier League etter to nye fulltreffere i 3-1 seieren mot Cardiff, men også er den som har scoret flest mål i Premier League før jul.

- Det viser bare hvor ydmyk denne mannen er. To glimrende scoringer, en spiller av genuin verdensklasse, han er krumtappen i et lag som er virkelig dynamisk og spennende for øyeblikket.

- Det var en flott lagseier. I 1.omgang var vi eksepsjonelle, noe av den bevegelsen og rytmen vi hadde var utmerket.

- Vi kontrollerte kampen, scoret tre og burde kanskje hatt et eller to til. Etter pause startet vi friskt og så ut til å kunne fortsette der vi avsluttet 1.omgang, men vi slapp inn et billig mål. Det ga Cardiff litt flyt. Vi ble nødt til å forsvare oss litt oftere og med mer aggressivitet. Totalt sett kunne vi likevel ha vunnet med en scoring eller to til. Det var en god seier for oss og med noen fremragende mål.