- 100 ligamål vil være litt av en prestasjon

Brendan Rodgers karakteriserer det som en utrolig prestasjon dersom Liverpool klarer å score 100 ligamål denne sesongen.

Så langt har de røde notert seg for 82 scoringer på 30 ligakamper. I snitt gir dette 2,73 mål per kamp.

- Det vil være en utrolig prestasjon om vi klarer 100 ligamål. Jeg har ikke blitt overrasket over antall mål vi har scoret, da det er slik vi jobber, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Det ligger i vår natur. Hver dag gjør vi en rekke øvelser som går på gjennombruddshissighet og bevegelser, der vi øver på å være aggressive i angrepsspillet vår.

- Vi har kvalitetsspillere som kan utføre dette. Selvtilliten i gruppen har blitt mye bedre. Som gruppe skal det nå noe til før vi henger med hodet i kamper, selv om vi blir liggende under.

Helgens kamp i Cardiff var et godt eksempel på akkurat dette. Liverpool lå under både 1-0 og 2-1, men vant til slutt hele 6-3.

- Ser man på Cardiff-kampen, så var vi ikke aggressive nok i forsvarsspillet vårt i begynnelsen av kampen, og det førte til at Cardiff fikk for store og mange rom å boltre seg i. Men vi beholdt roen. Studerer man vår første scoring så var det 27 pasninger i forkant av den. I andre omgang hadde vi mye bedre kontroll på kampen, ettersom pasningsspillet vårt ble bedre.

- Vi har fortsatt et stykke igjen når det gjelder utviklingen til dette laget. Men vi er i alle fall optimistiske foran hver eneste kamp, og tror at vi kan skape og score mål, og vinne kampene.

- Det gjør meg stolt å se at laget har utviklet en slik mentalitet, som de nå tar med seg inn i kampene.