- Å forlate Chelsea var enkelt

I et intervju med FourFourTwo sier Daniel Sturridge at det ikke var noen vanskelig avgjørelse å forlate Chelsea til fordel for Liverpool.

24 år gamle Sturridge var i Chelsea i fire år, før han valgte å gå til Liverpool i januar 2013. Liverpool betalte Chelsea £12M for spissen.

Siden den gang har Sturridge gjort 19 mål på 26 ligakamper for Liverpool, før en ankelskade satte ham ut av spill i november.

I Chelsea fikk Sturridge kun starte 31 ligakamper under fire managere, så han var ikke i tvil om at han måtte forlate London-klubben da sjansen bød seg til å komme til Liverpool.

- Jeg møtte Brendan Rodgers for første gang mens jeg var i Manchester City. Vi spilte mot hans Chelsea-lag i juniorcupen. Vi slo dem, noe jeg har minnet ham på ofte! Det var et enkelt valg å forlate Chelsea. Jeg var klar til å flytte på meg, og ønsket å få fart på karrieren. Når Liverpool banket på døra var det avgjort, sier angriperen.

- Liverpool er en utrolig klubb, med en flott historie. Spørsmålet var ikke «Skal jeg gå dit?», men heller «Når kan jeg komme?». Så snart jeg fikk høre at de hadde lagt inn bud på meg, tenkte jeg bare på å komme meg oppover motorveien så fort som mulig.