- Alle i troppen blir viktige

Brendan Rodgers har hentet inn syv nye spillere denne sommeren, og antydet etter Borussia Dortmund-matchen at det fortsatt kan komme inn et par nye fjes til.

Rodgers gjorde et poeng ut av at alle spillerne i troppen vil spille en viktig rolle i sesongen som kommer, når Liverpool skal spille i Champions League igjen i tillegg til de hjemlige turneringene.

- Dette er ikke et problem for meg i det hele tatt. Vi forsøker først og fremst å hente inn de riktige spillertypene. Vi vurderer holdningene til spillerne vi henter inn, og de blir fortalt nøyaktig hvordan situasjonen er før de kommer til oss, slik at de ikke kommer til oss uvitende om hvordan vi vil ha det, forklarer Rodgers til Liverpoolfc.com.

- De vil være kjent med filosofien og nøyaktig hvordan vi jobber. De vil være gjort kjent med spillestilen vi opererer med. De vil være klar over at jeg kommer til å snakke og kommunisere med dem, og de vet at det vil bli forandringer på laget fordi vi skal spille så mange kamper. Det vil handle om troppen.

- Hvordan jeg håndterer hver enkelt spiller er egentlig veldig, veldig enkelt. Det handler bare om å kommunisere og snakke med spillerne, og at de skjønner og viser forståelse for at det er vanskelig å ikke få slippe til når du ønnsker å spille. Men de kjenner rollen de har her, og det var grunnen til at vi hentet dem til klubben.